250 deuren in prestigieuze woontoren

Opzet van deurstaten en hang- en sluitwerk staten, advies op locatie, digitaal inmeten van de deuren en uiteindelijk de levering van een compleet Noxxidoors concept. Oftewel een complete werkvoorbereiding én uitvoering. Dat is waar we samen met klant Huybregts Relou, succesvol, naartoe gewerkt hebben tijdens de bouw van De Bankier.

Woontoren de Bankier

De Bankier, een prestigieuze woontoren midden in het centrum van Tilburg. Voor Tilburgers een bekend gebouw, maar ook wanneer je minder bekend bent in de stad kun je niet om het gebouw heen. Het pand staat al ruim 65 jaar aan de Spoorlaan midden in het centrum en diende voorheen als bankgebouw. Inmiddels wordt het omgebouwd tot een 76m hoge woontoren met luxe stadsappartementen. Het pand is in afbouw en de oplevering staat in de loop van 2023 gepland.

Van advies tot montage

Teun Bekkers, projectadviseur bij Isero: “Al jaren hebben wij een goede relatie met Huybregts Relou en hebben we al in meerdere projecten met elkaar samengewerkt. Naast de kramerijen leveren we bij De Bankier ook 250 HPL deuren vanuit het Noxxidoors concept, dus inclusief hang- en sluitwerk. We zijn al in een vroeg stadium gestart met de werkvoorbereiding. Er is intensief contact met de werkvoorbereiding van Huybregts Relou om alle gegevens juist te verwerken in een deuren/hang- en sluitwerkstaat. Vanuit de definitieve deuren en hang- en sluitwerkstaten worden alle artikelen in bestelling genomen. De deuren worden op locatie digitaal ingemeten en vervolgens geproduceerd. Doordat de toren midden in het centrum staat, is de levering wel anders dan normaal. Bij dit project wordt er met een zogenaamde transport hub gewerkt. Dit houdt in dat een extern bedrijf ervoor zorgt dat de deuren (inclusief hang- en sluitwerk) op de juiste verdieping terecht komen. Wij zorgen voor de verpakking en levering per verdieping, zodat voor de externe transporteur duidelijk is waar alles moet komen. Uiteraard wordt alles wel gemonteerd door onze eigen monteur”.

Huybregts Relou aan het woord

Cas Janssen, projectleider Huybregts Relou, “De Bankier is een heel mooi project waar we ontzettend trots op zijn. Het is dan ook fijn om samen te werken met een partij die meedenkt, adviseert en de juiste kennis in huis heeft. Daarom werken we al jaren prettig samen met Isero. Lopen we ergens tegenaan, dan zijn de lijnen kort en stem ik direct met Teun af hoe we dit het beste op kunnen lossen. Dat geeft vertrouwen.”

Noxxidoors

Een uniek concept welke is ontstaan door middel van een samenwerkingsverband tussen twee specialisten op het gebied van hang & sluitwerk (Isero) en deuren (Berkvens) Noxxidoors verzorgt advies, productie en montage van HPL complexe binnendeuren i.c.m. met hang en sluitwerk in de utiliteitsbouw. Naast het meest uitgebreide assortiment gaat Noxxidoors verder in dienstverlening, dan elke andere partij in de markt. Wij zijn sterk in de zorg/woonzorg, educatie (semi-) overheid, leisure, cultuur en kantoren. Dit allemaal vanuit één partij.

Meer weten?

Isero helpt u graag met uw projecten

Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons.