Isero aanwezig op vakbeurs Facilitair 2020

Van woensdag 29 januari tot en met vrijdag 31 januari opent Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer haar deuren in de Jaarbeurs te Utrecht en Isero is aanwezig in hal 1, stand C28.

Isero doet méér op het gebied van hang- en sluitwerk; (mechanische en digitale) sluitsystemen, draaideurtechniek, toegangsbeheer van panden en toegangscontrole-, alarm en camerasystemen.

Isero doet méér op het gebied van Werkkleding en pbm's. Veilig werken is van essentieel belang voor het werken in de bouw. Werkkleding en pbm's spelen hierbij een belangrijke rol.

Onze specialisten hebben uitgebreide productkennis, geven merkonafhankelijk advies, verzorgen waar nodig de gehele projectbegeleiding. Tijdens de beurs vertellen zij u graag meer over toegangscontrole, valbeveiliging, het keuren van pbm’s, digitale sluitsystemen en nog veel meer. Want Isero weet méér, heeft méér en helpt méér.

Door op de volgende link te klikken: registratielink vakbeurs, kunt u zich gratis aanmelden voor de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. U bent natuurlijk van harte welkom in onze stand C28, Hal 1. Wij kijken er naar uit om u te mogen begroeten in onze stand.
Terug naar nieuws

Nieuwsoverzicht
Isero
Nieuws
Specialisme
Referentie
Actie
Hang- en sluitwerk
Werkkleding en PBM's
Gereedschap