Alarmsysteem

Met een alarmsysteem beveiligt u uw huis of bedrijfspand tegen inbraak. Het zichtbaar aanwezig zijn van deze vorm fysieke toegangsbeveiliging helpt al voor de bewaking van uw pand. Mocht er toch een poging tot inbraak plaatsvinden zorgt een alarmsysteem voor de juiste alarmering, bijvoorbeeld door een sirene of een doormelding aan uzelf of de meldkamer.

Welk Alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand

Isero biedt verschillende soorten alarmsystemen. Draadloos, infrarood, met of zonder bewegingssensor, een stil alarm of een sabotage alarm. Isero adviseert, levert en installeert merk onafhankelijk.

BORG erkende alarminstallatie

Isero is een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij ieder jaar getoetst worden op de kwaliteit van onze aangelegde beveiligingssystemen. Maar ook organisatorisch, documentatie en verklaring van betrouwbaarheid van onze werknemers door de politie spelen hierin een rol. Door deze certificering heeft u tevens de garantie dat onze systemen voldoen aan de huidige vereisten en de hoogste kwaliteit. Onze beveiligingssystemen kunnen worden opgeleverd met een BORG certificaat en hiermee voldoet u dan aan de door uw verzekering gestelde eisen voor uw inboedelverzekering.

Onderhoud aan uw alarmsysteem

Wij adviseren u een onderhoudscontract aan te gaan voor uw alarmsysteem. Uw installatie wordt jaarlijks gecontroleerd op goed functioneren van de centrale, detectors, spanning van de batterijen, enz. Het systeem wordt ook direct voorzien van de laatste software. Heeft u een BORG certificering op het pand? Dan is een onderhoudscontract verplicht gesteld door uw verzekeraar.

Merk onafhankelijk advies

Isero is partner van het merk Alphatronics. Graag voorzien wij u van merk onafhankelijk advies.

Uw alarmsysteem uitbreiden

Een alarmsysteem is goed te combineren met camerabeveiliging.

Meer weten?

Isero denkt graag met u mee welk alarmsysteem voor u het meest geschikt is.

Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons.