EK 2021

11 juni gaat het EK van start! Daarom kleurt Isero vanaf begin juni oranje. Tijdens het EK hebben we een aantal acties waar u aan mee kunt doen!

Speelschema

U kent ze wel, de speelschema’s om op te hangen in het kantoor of de bouwkeet. Hier kunt u zien welke landen er tegen elkaar moeten spelen en kunt u de scores bijhouden. U kunt deze afhalen bij één van onze vestigingen. Zorg ervoor dat u er snel bij bent, want deze zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Of download het speelschema hieronder.

VOOR DEELNAME AAN DE ISERO EK-POULE HEEFT U EEN KLANTENPAS NODIG

  • Wij kunnen u nog sneller helpen aan de balie, doordat we uw pas scannen en daarmee uw gegevens en prijzen direct bij de hand hebben.
  • Uw aankopen worden altijd op het juiste project gefactureerd en bonnen zijn voorzien van de juiste contactpersoon.
  • Ook handig als u bij verschillende vestigingen komt!

De pas is te gebruiken in alle Isero, Gunters en Meuser en Dirk Stam vestigingen.

Vraag 'm hier aan

Kraskaarten

Bij een minimale besteding van € 20,- aan de balie én op vertoon van uw klantenpas krijgt u een kraskaart. Krast u 3 ballen met een Isero logo, dan kunt u de QR-code scannen die op de kraskaart vermeld staat of deze webpagina bezoeken. Hier kunt u de code invoeren en uw gegevens achterlaten. U maakt dan automatisch kans op leuke prijzen. Niet gewonnen? Geen probleem, uw code gaat mee naar alle volgende trekkingen.

Trekkingen

Er zal wekelijks een trekking gehouden worden op de vrijdag, beginnend met vrijdag 11 juni en eindigend op vrijdag 9 juli. Wanneer de trekking voltooid is, zullen wij dit op onze social media kanalen kenbaar maken. De winnaars plaatsen wij met voor- en achternaam op onze website.

Te winnen prijzen

  • 10x Hoofdtelefoon Fresh ’n Rebel
  • 30x Oranje rolkoffer
  • 50x JBL speaker
  • 60x Borrelpakket