GRATIS 18V 4,0AH ACCU BIJ AANKOOP VAN EEN BLACK EDITION MACHINE

Van 1 november 2021 t/m 15 december 2021 krijgt u bij Isero als LiHD partner van Metabo een gratis 18V 4,0Ah accu.

METABO 18 VOLT-PLATFORM

Met het Metabo 18 Volt-platform is snoerloos werken in veel gevallen mogelijk. Sinds 2009 zijn alle 18 Volt accu-packs van iedere generatie uitwisselbaar en passen op alle 18 Volt accu-machines. Ook iedere lader is geschikt voor het opladen van alle accu-packs van het desbetreffende formaat.

Krachtige LiHD technologie

Met de nieuwe LiHD technologie bereikt Metabo een prestatieniveau bij accu-machines, die daarmee in niets onderdoen voor de prestatie van machines op stroom. De krachtige cellen van de LiHD accu-packs leveren voldoende power om zelfs de zwaarste klussen zonder snoer te klaren.

Isero LiHD partner

Om deze unieke technologie goed te ondersteunen is Isero LiHD partner geworden. Dat betekent dat alle Isero medewerkers continu getraind worden om goed te adviseren in het optimale gebruik van de machine, afgestemd op de werkzaamheden. Daarnaast kan je bij Isero exclusieve machine aanbiedingen en -combinaties verwachten. En tenslotte biedt Isero de Metabo All-In Service*:

  • 36 maanden garantie
  • 36 maanden slijtageservice
  • Gratis transportservice

EÉN ACCU VOOR ALLES - CORDLESS ALLIANCE SYSTEM (CAS)

Metabo neemt deel aan het fabrikant overkoepelende accu-systeem: het Cordless Alliance System (CAS). Op dit moment nemen er een aantal toonaangevende merken van elektrisch gereedschap deel aan deze alliantie, waaronder ook andere merken die Isero voert zoals Starmix, Collomix en Rothenberger. Dit zorgt op dit moment voor 100% uitwisselbaarheid met meer dan 120 machines: alles past op alles.
* Gesnoerde machines uitgesloten

Klik op onderstaande button om naar de deelnemende machines toe te gaan

Metabo Black edition actie machines

Bekijk hier de deelnemende actie producten