2000 nieuwe ILOQ cilinders voor wooncomplexen Cazas Wonen

Samen sterk voor woongeluk. Dat is waar Cazas Wonen voor staat. Een woningcorporatie met diverse complexen in Midden Nederland. Al jaren hebben zij een ILOQ systeem voor de toegang in de woningen. Met de nieuwe ontwikkelingen in de markt adviseerde Micha van Hoorn, projectleider Isero, hen een nieuw systeem te integreren.


Integratie nieuw systeem

Het bestaande systeem was destijds ook geadviseerd vanuit Isero en functioneel ingezet in de complexen van Cazas Wonen en nu ruim 10 jaar in gebruik. ILOQ heeft sterke productontwikkelingen gemaakt in de nieuwe serie S5 waardoor Micha van Hoorn met Cazas Wonen in gesprek is gegaan en geadviseerd heeft het huidige gedateerde systeem uit te faseren en over te stappen naar het vernieuwde systeem.

Micha: “Hiermee wordt het gebruiksgemak, het onderhoud en het beheer nog duurzamer en maakt Cazas Wonen met deze investering een verbeterslag in de verduurzaming van haar complexen. De wandlezers gaan online wat betekent dat op afstand nieuwe gegevens naar de wandlezers gestuurd kunnen worden en er andere rechten aan sleutels toebedeeld kunnen worden. In totaal leveren we 2000 cilinders en ruim 15.000 sleutels.

Zo denken wij mee in kostenefficiëntie, verduurzaming en gebruikersgemak vanuit onze expertise.”


Cazas Wonen aan het woord

Martijn van de Heuvel, contractbeheerder Cazas Wonen: “We hebben al jaren een positieve samenwerking met Isero. Het integreren van een nieuw systeem is geen beslissing die we in één dag nemen. Echter de veiligheid van de bewoners staat bij ons bovenaan en na een aantal gesprekken met Micha werd ons al snel duidelijk dat het nieuwe systeem nodig is. We zijn erg blij met deze vernieuwing en kijken uit naar de uitrol in 2024.”


Meer informatie over onze toegangscontrolesystemen?

Isero denkt graag met u mee. Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons.