Corona maatregelen

Laatste update, 2 oktober 2020

Isero heeft diverse maatregelen getroffen uit voorzorg om verdere verspreiding van het Coronavirus onder klanten, relaties en collega’s te voorkomen. Natuurlijk blijven wij ons best doen om onze dienstverlening op hetzelfde niveau te laten doorgaan.Vestigingen

Al onze vestigingen zijn weer geopend volgens reguliere openingstijden. In onze vestigingen hanteren we nog steeds Corona 'huisregels'.. Wij willen u vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk gebruik te maken van telefonisch bestellen. Dan zorgen we dat alles voor u klaar staat.

Bij onze vestiging aan de Savannahweg in Utrecht kunt u ook gebruik maken van afhaalkluizen. Na het plaatsen van uw telefonische bestelling, kunt u uw spullen uit de kluis ophalen. De kluizen zijn 24 uur per dag te openen, per cijfercode of met een sleutel. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met de vestiging via 030 241 20 50 of utrecht@isero.nl.

Corona preventie artikelen

Alle Corona preventie artikelen zijn weer beschikbaar en zijn derhalve weer te bestellen via onze webshop of verkrijgbaar in de vestiging. Alleen handschoenen latex en vinyl en FFP2 maskers met ventiel zijn beperkt leverbaar.

Het is van belang dat u ook gepaste maatregelen in uw omgeving neemt om Corona verspreiding te voorkomen. Bij Isero denken we graag met u mee en kunnen wij u helpen met diverse artikelen. Goede communicatie is belangrijk en er gelden diverse maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Door duidelijk én opvallend te communiceren, weet iedereen wat hij of zij moet doen. Wij kunnen u hierbij helpen met bijvoorbeeld borden, vloerstickers, desinfectiemiddelen en CurtainWall om een scheidingswand te maken. Klik hier voor al onze Corona preventie artikelen.

In onze vestigingen hanteren we nog steeds Corona ‘huisregels’:

  • Maximaal 5 bezoekers tegelijk binnen.
  • We vragen alleen te komen en als dit niet gaat, dan graag kinderen buiten te laten wachten.
  • Gelieve 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • Bij binnenkomst direct uw handen reinigen.
  • Tevens verzoeken wij onze klanten om op rekening te kopen en zo veel mogelijk contactloos per pin te betalen.
  • Om verspreidingsrisico’s te verkleinen tekenen onze medewerkers de pakbonnen zelf op de tekenpads.
  • Vanwege hygiëne regels zijn onze koffie apparaten momenteel buiten gebruik.
  • Wij adviseren een mondkapje te dragen als u langskomt bij een van onze vestigingen.

Webshop

Onze webshop is permanent beschikbaar. Ook hier kunt u uw bestellingen doen. We kunnen uw bestelling bezorgen of u kan kiezen voor ophalen in de vestiging.

Heeft u nog geen account? Dan helpen we u graag snel een account aan te maken. Tijdens werkdagen kunt u contact zoeken via de chat (rechtsonder op deze site) of door buiten werktijden een e-mail te sturen naar online@isero.nl.

Accountmanagers

Aan onze accountmanagers is gevraagd om alleen bij klanten op bezoek gaan waar een vooraf geplande afspraak is gemaakt en waar het bezoek noodzakelijk/gewenst is.

Leveringen

Leveringen van goederen blijven vooralsnog op de bekende wijze doorlopen. Om risico’s uit te sluiten zal de chauffeur zelf tekenen op de tekenpads om risico van besmetting te voorkomen.

Overige maatregelen

Voor onze logistiek, distributiecentrum en ondersteunende diensten volgen wij de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig. Waar mogelijk hebben wij teams opgesplitst en stimuleren wij onze medewerkers om thuis te werken. Dit alles om het verspreidingsrisico te verkleinen.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website.

Vragen?

Heeft u nog andere vragen? Neem telefonisch contact op met uw vestiging of stuur een bericht via Whatsapp.

Alleen samen kunnen wij deze strijd aan!

Nieuwsoverzicht
Isero
Nieuws
Specialisme
Referentie
Actie
Hang- en sluitwerk
Werkkleding en PBM's
Gereedschap