Corona maatregelen

Laatste update, 20 december 2021

Na de meeste recente persconferentie van minister president Rutte hebben we onze maatregelen moeten aanscherpen om verdere verspreiding van het Coronavirus onder klanten, relaties en collega’s te voorkomen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we door kunnen gaan met onze dienstverlening. Als groothandel kunnen onze vestigingen open blijven, maar dan wel alleen voor verkoop aan zakelijke klanten. Particuliere klanten helpen we graag online.

Vestigingen open

Onze vestigingen zijn doordeweeks geopend volgens reguliere openingstijden (let op: tijdens bijzondere (feest)dagen én op een aantal zaterdagen hebben wij aangepaste openingstijden!).

In onze vestigingen hanteren we, vanaf 20 december, de Corona 'huisregels':

 • Verplicht dragen van een mondkapje
 • Bij binnenkomst direct uw handen reinigen.
 • Gelieve 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
 • Tevens verzoeken wij onze klanten om op rekening te kopen of zoveel mogelijk contactloos per pin te betalen.
 • Om verspreidingsrisico’s te verkleinen tekenen onze medewerkers de pakbonnen zelf op de tekenpads.
 

     Plaats uw bestelling telefonisch of online

     Wij willen u vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk gebruik te maken van telefonisch of via e-mail bestellen. Dan zorgen we dat alles voor u klaar staat of we bezorgen uw bestelling.

     Onze webshop is 24/7 beschikbaar. Ook hier kunt u uw bestellingen doen. We kunnen uw bestelling bezorgen of u kan kiezen voor ophalen in de vestiging.

     Bent u al klant bij ons, maar heeft u nog geen online account? Wij kunnen snel voor u een account aanmaken, u hoeft dan niet het registratieproces op onze website te doorlopen. Tijdens werkdagen kunt u contact zoeken via de chat (rechtsonder op deze site) of door buiten werktijden een e-mail te sturen naar online@isero.nl.

      

     Afhaalkluizen

     Bij onze vestiging aan de Savannahweg in Utrecht kunt u ook gebruik maken van afhaalkluizen. Na het plaatsen van uw telefonische bestelling, kunt u uw spullen uit de kluis ophalen. De kluizen zijn 24 uur per dag te openen, per cijfercode of met een sleutel. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met de vestiging via 030 241 20 50 of utrecht@isero.nl.

      

     Leveringen

     Leveringen van goederen blijven vooralsnog op de bekende wijze doorlopen. Om risico’s uit te sluiten zal de chauffeur zelf tekenen op de tekenpads om risico van besmetting te voorkomen.

      

     Corona preventie artikelen

     Alle Corona preventie artikelen zijn nog gewoon beschikbaar en zijn derhalve weer te bestellen via onze webshop of verkrijgbaar in de vestiging.

      

     Overige maatregelen

     Voor onze logistiek, distributiecentrum en ondersteunende diensten volgen wij de maatregelen. Waar mogelijk stimuleren wij onze medewerkers om thuis te werken. Dit alles om het verspreidingsrisico te verkleinen.

     Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website.

      

     Vragen?

     Heeft u nog andere vragen? Neem telefonisch contact op met uw vestiging of stuur een bericht via Whatsapp