Corona maatregelen

Laatste update, 1 maart 2021

Isero heeft diverse maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus onder klanten, relaties en collega’s te voorkomen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we door kunnen gaan met onze dienstverlening, onze vestigingen open kunnen blijven en u op ons kan blijven rekenen.

 
Vestigingen open

Onze vestigingen zijn doordeweeks geopend volgens reguliere openingstijden (let op: tijdens de kerstvakantie én op een aantal zaterdagen hebben wij aangepaste openingstijden!).

 In onze vestigingen hanteren we de Corona 'huisregels':

  • Wij zijn open voor zakelijke klanten. Particuliere klanten helpen we graag online verder of via een afspraak met de vestiging.
  • We vragen u alleen te komen.
  • Bij binnenkomst direct uw handen reinigen.
  • We laten maximaal 5 bezoekers tegelijk binnen.
  • Gelieve 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • Tevens verzoeken wij onze klanten om op rekening te kopen of zoveel mogelijk contactloos per pin te betalen.
  • Om verspreidingsrisico’s te verkleinen tekenen onze medewerkers de pakbonnen zelf op de tekenpads.
  • Vanwege hygiëne regels zijn onze koffie apparaten momenteel buiten gebruik.
  • We adviseren u een mondkapje te dragen, maar omdat we geen openbare publieke ruimte zijn stellen we dit niet verplicht.

 

Plaats uw bestelling telefonisch of online

Wij willen u vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk gebruik te maken van telefonisch of via e-mail bestellen. Dan zorgen we dat alles voor u klaar staat of we bezorgen uw bestelling.

Onze webshop is 24/7 beschikbaar. Ook hier kunt u uw bestellingen doen. We kunnen uw bestelling bezorgen of u kan kiezen voor ophalen in de vestiging. 

Bent u al klant bij ons, maar heeft u nog geen online account? Wij kunnen snel voor u een account aanmaken, u hoeft dan niet het registratieproces op onze website te doorlopen. Tijdens werkdagen kunt u contact zoeken via de chat (rechtsonder op deze site) of door buiten werktijden een e-mail te sturen naar online@isero.nl.

 

Afhaalkluizen

Bij onze vestiging aan de Savannahweg in Utrecht kunt u ook gebruik maken van afhaalkluizen. Na het plaatsen van uw telefonische bestelling, kunt u uw spullen uit de kluis ophalen. De kluizen zijn 24 uur per dag te openen, per cijfercode of met een sleutel. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met de vestiging via 030 241 20 50 of utrecht@isero.nl.

 

Accountmanagers

Onze accountmanagers gaan alleen bij klanten op bezoek waar een vooraf geplande afspraak is gemaakt en waar het bezoek noodzakelijk/gewenst is.

 

Leveringen

Leveringen van goederen blijven vooralsnog op de bekende wijze doorlopen. Om risico’s uit te sluiten zal de chauffeur zelf tekenen op de tekenpads om risico van besmetting te voorkomen.

 

Corona preventie artikelen

Alle Corona preventie artikelen zijn weer beschikbaar en zijn derhalve weer te bestellen via onze webshop of verkrijgbaar in de vestiging. Alleen wegwerphandschoenen latex, vinyl en nitril en FFP2 maskers met ventiel zijn beperkt leverbaar.

Het is van belang dat u ook gepaste maatregelen in uw omgeving neemt om Corona verspreiding te voorkomen. Bij Isero denken we graag met u mee en kunnen wij u helpen met diverse artikelen. Goede communicatie is belangrijk en er gelden diverse maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Door duidelijk én opvallend te communiceren, weet iedereen wat hij of zij moet doen. Wij kunnen u hierbij helpen met bijvoorbeeld borden, vloerstickers, desinfectiemiddelen en CurtainWall om een scheidingswand te maken. Klik hier voor al onze Corona preventie artikelen.

 

Overige maatregelen

Voor onze logistiek, distributiecentrum en ondersteunende diensten volgen wij de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig. Waar mogelijk hebben wij teams opgesplitst en stimuleren wij onze medewerkers om thuis te werken. Dit alles om het verspreidingsrisico te verkleinen. 

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website.

 

Vragen?

Heeft u nog andere vragen? Neem telefonisch contact op met uw vestiging of stuur een bericht via Whatsapp

Alleen samen kunnen wij deze strijd aan!


Nieuwsoverzicht
Isero
Nieuws
Specialisme
Referentie
Actie
Hang- en sluitwerk
Werkkleding en PBM's
Gereedschap