Corona maatregelen

Laatste update 25-maart
Isero heeft diverse maatregelen getroffen uit voorzorg om verdere verspreiding van het Coronavirus onder klanten, relaties en collega’s te voorkomen. Natuurlijk blijven wij ons best doen om onze dienstverlening op hetzelfde niveau te laten doorgaan.

Vestigingen

 • We proberen zo veel mogelijk onze reguliere openingstijden te handhaven. Echter voor sommige vestigingen gelden tijdelijk andere openingstijden. Op onze vestigingspagina kunt u de actuele openingstijden van uw vestiging zien.
 • We vragen u zoveel mogelijk gebruik te maken van telefonisch bestellen. Dan zorgen we dat alles voor u klaar staat.
 • In onze vestigingen hanteren we enkele tijdelijke ‘huisregels’:
  • Maximaal 5 bezoekers tegelijk binnen.
  • We vragen alleen te komen en als dit niet gaat, dan graag kinderen buiten te laten wachten.
  • Gelieve 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • Bij binnenkomst direct uw handen reinigen.
  • Tevens verzoeken wij onze klanten om op rekening te kopen en zo veel mogelijk contactloos per pin of creditkaart te betalen.
  • Om verspreidingsrisico’s te verkleinen tekenen onze medewerkers de pakbonnen zelf op de tekenpads.

Webshop

 • Onze webshop is permanent beschikbaar. Ook hier kunt u uw bestellingen doen. We kunnen uw bestelling bezorgen of u kan kiezen voor ophalen in de vestiging.
 • Heeft u nog geen account? Dan helpen we u graag snel een account aan te maken. Tijdens werkdagen kunt u contact zoeken via de chat (rechtsonder op deze site) of door buiten werktijden een e-mail te sturen naar online@isero.nl

Account managers

Aan onze accountmanagers is gevraagd om alleen bij klanten op bezoek gaan waar een vooraf geplande afspraak is gemaakt en waar het bezoek noodzakelijk/gewenst is.

Leveringen

Leveringen van goederen blijven vooralsnog op de bekende wijze doorlopen. Om risico’s uit te sluiten zal de chauffeur zelf tekenen op de tekenpads om risico van besmetting te voorkomen.

Mondkapjes / Stofmaskers / Handgel / Wegwerpoveralls / Veiligheidsbrillen / Handschoenen vinyl en latex

Mondkapjes, stofmaskers, handgel, wegwerpoveralls, veiligheidsbrillen, vinyl en latex handschoenen zijn op dit moment schaars verkrijgbaar, ook wij hebben een zeer beperkte voorraad. Online bestellen via de website is daarom niet mogelijk. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging voor meer informatie.

Demodagen

Binnen Isero delen wij graag onze kennis met onze relaties maar de komende demo-, aanmeet-, testdagen en opleidingen zijn tot nader order stop gezet.

Overige maatregelen

Voor onze logistiek, distributiecentrum, ondersteunende diensten volgen wij de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig. Waar mogelijk hebben wij teams opgesplitst en stimuleren wij onze medewerkers om thuis te werken. Dit alles om het verspreidingsrisico te verkleinen.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website.

Vragen?

Heeft u nog andere vragen? Neem telefonisch contact op met uw vestiging of stuur een WhatsApp naar 085-0666888.

 

Wij hopen elkaar weer snel in goede gezondheid te kunnen ontmoeten.