Corona maatregelen

Laatste update, 24 januari 2022

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie van minister president Rutte mogen onze vestigingen ook weer open voor onze particuliere klanten. Komt u naar onze vestiging? Wij hebben diverse maatregelen getroffen om de gezondheidsrisico’s voor onze klanten en medewerkers te beperken.

Vestigingen open

Onze vestigingen zijn doordeweeks geopend volgens reguliere openingstijden.

In onze vestigingen hanteren we de Corona 'huisregels':

  • Verplicht dragen van een mondkapje (advies is een wegwerpmondkapje).
  • Bij binnenkomst direct uw handen reinigen.
  • Gelieve 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • Tevens verzoeken wij onze klanten om op rekening te kopen of zoveel mogelijk contactloos per pin te betalen.
  • Om verspreidingsrisico’s te verkleinen tekenen onze medewerkers de pakbonnen zelf op de tekenpads.

Plaats uw bestelling telefonisch of online

Wij willen u vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk gebruik te maken van telefonisch of via e-mail bestellen. Dan zorgen we dat alles voor u klaar staat of we bezorgen uw bestelling.

Onze webshop is 24/7 beschikbaar. Ook hier kunt u uw bestellingen doen. We kunnen uw bestelling bezorgen of u kan kiezen voor ophalen in de vestiging.

Bent u al klant bij ons, maar heeft u nog geen online account? Wij kunnen snel voor u een account aanmaken, u hoeft dan niet het registratieproces op onze website te doorlopen. Tijdens werkdagen kunt u contact zoeken via de chat (rechtsonder op deze site) of door buiten werktijden een e-mail te sturen naar online@isero.nl.

Afhaalkluizen

Bij onze vestiging aan de Savannahweg in Utrecht kunt u ook gebruik maken van afhaalkluizen. Na het plaatsen van uw telefonische bestelling, kunt u uw spullen uit de kluis ophalen. De kluizen zijn 24 uur per dag te openen, per cijfercode of met een sleutel. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met de vestiging via 030 241 20 50 of utrecht@isero.nl.

Leveringen

Leveringen van goederen blijven vooralsnog op de bekende wijze doorlopen. Om risico’s uit te sluiten zal de chauffeur zelf tekenen op de tekenpads om risico van besmetting te voorkomen.

Corona preventie artikelen

Alle Corona preventie artikelen zijn nog gewoon beschikbaar en zijn derhalve weer te bestellen via onze webshop of verkrijgbaar in de vestiging.

Overige maatregelen

Voor onze logistiek, distributiecentrum en ondersteunende diensten volgen wij de maatregelen. Waar mogelijk stimuleren wij onze medewerkers om thuis te werken. Dit alles om het verspreidingsrisico te verkleinen.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website.

Vragen?

Heeft u nog andere vragen? Neem telefonisch contact op met uw vestiging of stuur een bericht via Whatsapp