ISERO B.V.


Isero B.V. is een technische groothandel met een breed en diep bouwgerelateerd assortiment  op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren, gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen en ankerwerk, lijmen, kitten, afdichtingsproducten, werkkleding en PBM’s.

Landelijk vestigingen netwerk

Tot de overkoepelende groep behoren Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Pijnenburg Bouw en Industrie, Van Der Winkel, Gunters en Meuser, Weijntjes, Freke Beveiliging en Scholte & De Vries - Estoppey. Deze bedrijven kennen allen een rijke historie die terug gaat tot 1826, de oprichting van Gunters en Meuser. Sinds 2011 bestaat Isero B.V. Deze groeiende onderneming is met inmiddels 62 vestigingen en bijna 800 medewerkers de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland.

Meer dan 50.000 artikelen op voorraad

Door ons fijnmazige distributienetwerk, lokale beschikbaarheid, snelheid, betrouwbaarheid én zorgvuldig nakomen van afspraken zijn we altijd in staat de juiste spullen, op de juiste tijd en op juiste plaats te leveren. Buiten het standaard assortiment leveren we ook specials.

Advies en kennis delen

We beschikken voor ons assortiment over alle actuele product- en toepassingskennis. Voor enkele productgroepen beschikken we over specialisten en adviseurs die u kunnen adviseren en begeleiden. Dit geldt voor de productgroepen (elektronisch) hang- en sluitwerk en toegangscontrole systemen, hand- en elektrisch gereedschap en gereedschap accessoires, werkkleding en pbm’s, bevestigingsmiddelen en bouwverankering.

Aanvullende diensten en services

We kijken verder dan alleen de producten, en vragen ons af 'wat wil de klant nog meer?'. Daarom ontzorgen we u en bieden we diensten en totaaloplossingen rondom ons assortiment, zodat u slimmer, makkelijker en efficiënter kan werken.