Sleutelplan

Het opstellen van een sleutelplan voor bijvoorbeeld uw appartementencomplex of bedrijfspand. Hoe gaat dat in zijn werk? Een bewoner die alleen zijn eigen galerij op mag, personeel wat alleen toegang nodig heeft tot haar eigen afdeling: een sleutelplan zorgt voor een duidelijk overzicht wie welke sleutel heeft een waar die sleutel toegang tot geeft.

Sleutelplan opstellen

Isero heeft jarenlange ervaring in het maken van sluitplannen. Wij hebben uitgebreid kennis van mechanische sluitsystemen met SKG 3 sterren cilinders, verschillend- en gelijksluitend. Cilinders met het SKG 3 sterren keurmerk beschermen je tegen de meest actuele inbraaktechnieken. Met gelijksluitende cilinders opent u verschillende deuren met maar één sleutel, makkelijker kan niet! Naast merk onafhankelijk advies, kan Isero de door u gekozen gecertificeerde cilinders ook installeren, beheren en onderhouden.

Sleutels bijbestellen

Onze cilinders beschikken over het Intop©- en Intellitec systeem. Hierdoor kunnen sleutels niet zomaar gekopieerd worden. Wilt u sleutels uit uw sleutelplan bijbestellen?  Dit kan gemakkelijk via ons bestelformulier.

Sluitplan met elektronische cilinders

Op zoek naar meer flexibiliteit in uw sleutelbeheer? Wij leveren ook elektronische cilinders. Geen ingewikkelde installaties, de cilinder is draadloos en hoeft dus niet bekabeld te worden. De bestaande cilinder wordt vervangen voor een elektronische cilinder en vervolgens wordt per sleutel wordt ingesteld welke deuren open gaan en welke gesloten blijven.

Merk onafhankelijk advies

Isero vertegenwoordigd diverse merken zoals: iLOQ en Assa Abloy eCLIQ. Graag voorzien wij u van merkonafhankelijk advies.

Sleutelbeheer uitbesteden

Isero neemt het sleutelbeheer van uw sluitplan graag uit handen: kapotte cilinders, afgebroken sleutels of bijvoorbeeld het bijmaken van sleutels: wij zorgen 24/7 voor een snelle en efficiënte oplossing.

Meer weten?

Isero helpt u graag met uw sleutelbeheer.

Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons.

‘Sleutelbeheer uitbesteden is slim en veilig’

Het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam heeft haar sleutelbeheer uitbesteed aan Isero: efficiënt, slim en veilig.