Nieuwe huisstijl Gunters en Meuser en Dirk Stam

Visueel nu ook herkenbaar als Isero

Al een aantal jaren horen Gunters en Meuser, Dirk Stam en Isero bij elkaar en bundelen wij onze krachten. Dat we één bedrijf zijn, geeft voor onze klanten veel voordelen, zoals veel expertise en een breed product- en dienstenaanbod, maar ook het grote vestigingen netwerk met altijd een vestiging in de buurt van uw project. Dat willen we ook in onze visuele uitstraling beter laten zien, en daarom presenteren we een  nieuwe huisstijl voor Gunters en Meuser en Dirk Stam. Deze huisstijl gaat u terug zien in onder andere de panden en de werkkleding.

Nieuwe huisstijl

Vestiging Gunters en Meuser Amsterdam Schinkel is de eerste vestiging die volledig omgebouwd wordt naar de nieuwe huisstijl. Inmiddels is de verbouwing al in een vergevorderd stadium en wordt deze week het nieuwe logo aan de buitenkant gemonteerd!

Gefaseerd krijgen de overige vestigingen van Gunters en Meuser en Dirk Stam de nieuwe huisstijl. Daarnaast voeren we onze gezamenlijke uitstraling door op ons briefpapier, visitekaartjes, isero.nl en ook de ActieTopper wordt vervangen door een gezamenlijke Isero Voltreffer.

 

Wat betekent dit voor u?
Voor u verandert er eigenlijk weinig. We zijn nog steeds uw ijzerwarengroothandel op het vertrouwde adres, met de vertrouwde gezichten. Wel is voor als klant nu veel duidelijker wat we als totaal bedrijf u allemaal kunnen bieden en dat u óók terecht kunt bij alle andere Isero vestigingen.