Nieuws

Nieuwe onderneming: Noxxidoors. Polvo, Isero en Limburgia bundelen krachten voor geïntegreerde deuroplossingen
Geplaatst op19-01-21
Twee specialisten in hang- en sluitwerk en een producent van specialistische binnendeuren bundelen de krachten in Noxxidoors. Een nieuwe onderneming voor geïntegreerde deuroplossingen voor de utiliteitsmarkt.
Lees Meer
Laat uw gereedschap keuren door één van onze keurmeesters
Geplaatst op12-01-21
Ook dit jaar kunt u uw te keuren gereedschap bij één van onze vestigingen langsbrengen. Onze keurmeesters zullen deze voor u keuren. De keurlocaties in 2021 zijn:
Lees Meer
Corona maatregelen
Geplaatst op15-12-20
Laatste update, 15 december 2020 Isero heeft diverse maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus onder klanten, relaties en collega’s te voorkomen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we door kunnen gaan met onze dienstverlening, onze vestigingen open kunnen blijven en u op ons kan blijven rekenen.
Lees Meer
Isero Gouda is weer open
Geplaatst op30-11-20
Achtentwintig dagen na de verwoestende brand in onze vestiging Isero Gouda aan de Marconistraat 26 in Gouda, opent op 1 december de nieuwe locatie aan de James Wattstraat 17. Burgemeester Verhoeve en wethouder Bunnik waren op 30 november aanwezig om de vestiging feestelijk te openen.
Lees Meer
Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen
Geplaatst op30-11-20
Rond de feestdagen hanteren wij op al onze vestigingen aangepaste openingstijden. Hieronder het volledige overzicht. Vanaf maandag 4 januari 2021 zijn wij weer geopend volgens de reguliere openingstijden.
Lees Meer
Grafton Holdings Netherlands (moederbedrijf Isero) FD Gazelle 2020
Geplaatst op17-11-20
Als één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland is ons moederbedrijf, Grafton Holdings Netherlands, uitgeroepen tot FD Gazelle 2020 in de regio Oost, categorie groot.
Lees Meer
Brand bij Isero Gouda
Geplaatst op04-11-20
Afgelopen nacht zijn we opgeschrikt door een flinke brand die gewoed heeft in ons pand in Gouda. Rond 00.45 uur vannacht kwam de melding binnen bij de brandweer en werd er rook geconstateerd.
Lees Meer
Maximale veiligheid met het moment gecontroleerde afschooranker van fischer
Geplaatst op02-11-20
Het schoren van betonwanden in, voornamelijk, nieuwbouw vereist een veilige verankering. Een open bouwplaats met een enkele muur en een harde wind is een levensgevaarlijke combinatie als deze niet goed bevestigd is.
Lees Meer
Mondkapjes met uw logo
Geplaatst op02-11-20
De regering is bezig om het dragen van een niet-medisch mondkapje in elke publieke binnenruimte verplicht te maken. Binnenkort zal deze wet van kracht zijn. Heeft u uw personeel al voorzien van mondkapjes?
Lees Meer
rookmelder met klein huis op bouwtekeningen
Rookmelders redden levens!
Geplaatst op30-09-20
In oktober wordt jaarlijks de nationale brandpreventieweken gehouden met ieder jaar een ander thema. Het thema voor dit jaar is: 'Rookmelders redden levens!' In Nederland ontstaan er jaarlijks gemiddeld 100.000 woningbranden.
Lees Meer
Nieuwsoverzicht
Isero
Nieuws
Specialisme
Referentie
Actie
Hang- en sluitwerk
Werkkleding en PBM's
Gereedschap
 
74 Resultaten