Nieuws

Lekkers bij de koffie
Geplaatst op01-09-21
Bij een lekker bakje koffie hoort natuurlijk ook een lekkere snack. Gelukkig staan inmiddels de koffiemachines op onze vestigingen weer aan om heerlijke bakjes koffie te maken.
Lees Meer
NIEUW: HECO-TOPIX®-plus, de nieuwe universele schroef
Geplaatst op06-08-21
HECO-TOPIX®-plus is de nieuwe universele schroef voor alle soorten verbindingen. Zij combineert alle unieke eigenschappen van de HECO-schroeven in één nieuwe schroef, waardoor in één klap vier gevestigde schroeffamilies vervangen worden.
Lees Meer
In de Spotlight: Veilig op vakantie, voor-, balkon en achterdeurbeveiliging
Geplaatst op27-07-21
Veilig van huis: wanneer u op vakantie bent, wilt u geen zorgen hebben over de veiligheid van uw woonhuis of ongewenst bezoek. Door uw ramen en deuren goed te beveiligen, kunt u met een gerust hart op vakantie.
Lees Meer
In de spotlight: veilig op vakantie, beveilig uw ramen en deuren
Geplaatst op14-07-21
Wanneer u op vakantie bent, wilt u zich geen zorgen maken over de veiligheid van uw huis en of er ongewenst bezoek binnen komt. Door uw ramen en deuren goed te beveiligen, kunt u met een gerust hart op vakantie.
Lees Meer
In de Spotlight: Veilig op vakantie
Geplaatst op02-07-21
Nu de vakantie voor de deur staat, is het goed om na te denken over de beveiliging van uw huis en dat van uw klanten. Gaat u met een gerust hart op vakantie? De komende weken geven wij een aantal tips voor het beveiligen van uw huis, zodat u veilig op vakantie kunt.
Lees Meer
Veilig en natuurlijk ventileren
Geplaatst op01-07-21
Bij het ventileren en luchten van de woning is het van belang dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. Wist u dat er bij strijken, branden van kaarsen en koken fijnstof vrijkomt wat voor luchtvervuiling in de woning zorgt?
Lees Meer
Corona maatregelen
Geplaatst op28-06-21
Laatste update, 28 juni 2021 Isero heeft diverse maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus onder klanten, relaties en collega’s te voorkomen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we door kunnen gaan met onze dienstverlening, onze vestigingen open kunnen blijven en u op ons kan blijven rekenen.
Lees Meer
Isero Lelystad is open
Geplaatst op01-06-21
Maandag 31 mei hebben wij onze 57e vestiging geopend in Lelystad! Er is een aantal maanden hard gewerkt aan de bouw van het pand aan de Apolloweg 263.
Lees Meer
Moederdagactie
Geplaatst op04-05-21
Zondag 9 mei is het Moederdag. Een goede dag om uw (schoon)moeder of ander speciaal persoon in het zonnetje te zetten. Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 mei (of zolang de voorraad strekt) ontvangt iedere klant aan de balie, bij een besteding van minimaal €50,-, een doosje I Love Milka chocolade.
Lees Meer
Isero Neemt Govers over
Geplaatst op22-04-21
Isero B.V., een dochtermaatschappij van Grafton Group plc, maakt vandaag bekend dat zij branchegenoot Govers B.V. heeft overgenomen. Met deze acquisitie groeit het bedrijf met 4 vestigingen in het noorden van Nederland, wat past in de op groei gerichte strategie van Isero.
Lees Meer
89 Resultaten