Nieuws

Inbraak preventieweken
Geplaatst op01-05-19
De maand mei staat in teken van inbraakpreventieweken. Hoewel het aantal inbraken de laatste jaren sterk is gedaald, is elke inbraak er nog steeds één te veel.
Lees Meer
Veilig werken op hoogte
Geplaatst op30-04-19
Heupbescherming bij rolsteigers verplicht Per januari 2018 zijn er nieuwe regels, die zich vooral richten op de op- en afbouw van de rolsteigers.
Lees Meer
Via online platform IBMS gemakkelijk te bestellen
Geplaatst op18-04-19
Koers Groep, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, renovatie en herstel, is ruim 45 jaar een belangrijke speler in zijn sector. Het bedrijf is al jaren een tevreden klant van Isero.
Lees Meer
Overeenkomst om Polvo Groep over te nemen
Geplaatst op11-04-19
Grafton Holding Netherlands, het moederbedrijf van Isero IJzerwarengroep (“Isero”) maakt bekend dat het een conditionele overeenkomst gesloten heeft om de Polvo Groep (“Polvo”) over te nemen.
Lees Meer
Een nieuwe vlog vanuit Waddinxveen
Geplaatst op01-04-19
Deze keer staat Evelyne Lub, HR Manager, voor de camera voor een nieuwe update van ons nieuwe Distributiecentrum in Waddinxveen.
Lees Meer
Uitbreiding vestiging Almere
Geplaatst op01-04-19
Eind oktober is onze vestiging in Almere open gegaan. Wij merken dat het enthousiasme in Almere groot is en we zijn aangenaam verrast met de aanloop in onze vestiging.
Lees Meer
Update bouw Distributiecentrum Waddinxveen
Geplaatst op08-03-19
Er wordt hard gewerkt aan de bouw van ons nieuwe Distributiecentrum in Waddinxveen. De contouren van het gebouw zijn inmiddels goed zichtbaar.
Lees Meer
Shop nu ook online
Geplaatst op01-02-19
Welkom op onze nieuwe webshop! Naast dat u terecht kunt in één van onze vestigingen, is het ook mogelijk om online uw hang- & sluitwerk, gereedschap, bevestigingsmiddelen, ijzerwaren of werkkleding te kopen.
Lees Meer
Woensdag worstdag
Geplaatst op01-02-19
De koude dagen van februari vragen om warme momenten. Naast een gratis kopje koffie op al onze vestigingen, bieden wij in februari op iedere woensdag extra een warme rookworst aan.
Lees Meer
Sleutels en sleutelbeheer uitbesteden is slim en veilig
Geplaatst op09-01-19
Het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam is het grootste ziekenhuis van Nederland. Medio dit jaar verhuisde het medisch centrum naar een spiksplinternieuw, hypermodern gebouwencomplex waar negen jaar aan is gebouwd.
Lees Meer
33 Resultaten