Nieuws

6 merken verder onder 1 naam: Isero
Geplaatst op15-09-19
Vanaf 16 september 2019 gaan de merken Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel, Pijnenburg Bouw en Industrie, Scholte en de Vries-Estoppey en Isero IJzerwarengroep verder onder één naam: Isero B.V.
Lees Meer
Nieuw in ons assortiment: Silverdrill 2.0
Geplaatst op02-09-19
Vanaf september hebben al onze vestigingen de vernieuwde spaanplaatschroef Silverdrill 2.0 op voorraad. Deze schroef is de sterkste in zijn klasse en leent zich uitstekend voor montage in vrijwel elke houtsoort.
Lees Meer
Distributiecentrum Isero volledig operationeel in Waddinxveen
Geplaatst op13-08-19
Na een bouw van 8 maanden en een strakke voorbereiding is het distributiecentrum van Isero - ijzerwarengroothandel voor bouwprofessionals en technische diensten - nu volledig operationeel aan de Dirk Verheulweg 3 in Waddinxveen. De ondersteunende diensten en staffuncties mochten begin juli hun intrek al nemen.
Lees Meer
Eerste officiële werkdag in Waddinxveen
Geplaatst op08-07-19
Per 8 juli 2019 is het hoofdkantoor van Isero officieel gevestigd in het nieuwe DC te Waddinxveen. Directie, administratie, ICT, Marketing, Inkoop, HRM zijn vanaf heden werkzaam in een nieuwe werkomgeving.
Lees Meer
Openingstijden tijdens de bouwvak
Geplaatst op01-07-19
Ook tijdens de bouwvak kunt u gewoon bij ons terecht. Al onze vestigingen zijn in de vakantieperiode geopend van 07.30 - 16.30 uur
Lees Meer
Update DC Waddinxveen
Geplaatst op01-07-19
Vrijdag 7 juni was een heugelijke dag. De dag dat ons nieuwe Distributiecentrum in Waddinxveen opgeleverd is.
Lees Meer
Sta jij stil bij je knieën?
Geplaatst op29-05-19
Heb jij werk waarbij jij veel op je knieën zit? Voelen je knieën vermoeid of pijnlijk aan het einde van de dag? Dan kan het goed zijn dat je kniebeschermers die je draagt niet geschikt zijn voor de werkzaamheden die je dagelijks uitvoert.
Lees Meer
Nieuw in het assortiment: Metabo
Geplaatst op29-05-19
Recentelijk heeft Isero haar assortiment elektrische gereedschappen uitgebreid met het Duitse kwaliteitsmerk Metabo. Dit toegevoegde Metabo assortiment bestaat uit gesnoerde machines en breed assortiment 18 Volt accu-machines
Lees Meer
Woensdag IJsdag
Geplaatst op29-05-19
Wat is er nu lekkerder dan een verkoelend ijsje op een warme dag? Op woensdag 5, 12, 19 en 26 juni ziet u bij binnenkomst de vriezer al staan en kunt u een raket of een cornetto pakken.
Lees Meer
Inbraak preventieweken
Geplaatst op01-05-19
De maand mei staat in teken van inbraakpreventieweken. Hoewel het aantal inbraken de laatste jaren sterk is gedaald, is elke inbraak er nog steeds één te veel.
Lees Meer
42 Resultaten