Nieuws

Update bouw Distributiecentrum Waddinxveen
Geplaatst op08-03-19
Er wordt hard gewerkt aan de bouw van ons nieuwe Distributiecentrum in Waddinxveen. De contouren van het gebouw zijn inmiddels goed zichtbaar.
Lees Meer
Shop nu ook online
Geplaatst op01-02-19
Welkom op onze nieuwe webshop! Naast dat u terecht kunt in één van onze vestigingen, is het ook mogelijk om online uw hang- & sluitwerk, gereedschap, bevestigingsmiddelen, ijzerwaren of werkkleding te kopen.
Lees Meer
Woensdag worstdag
Geplaatst op01-02-19
De koude dagen van februari vragen om warme momenten. Naast een gratis kopje koffie op al onze vestigingen, bieden wij in februari op iedere woensdag extra een warme rookworst aan.
Lees Meer
Sleutels en sleutelbeheer uitbesteden is slim en veilig -referentie-
Geplaatst op09-01-19
Het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam is het grootste ziekenhuis van Nederland. Medio dit jaar verhuisde het medisch centrum naar een spiksplinternieuw, hypermodern gebouwencomplex waar negen jaar aan is gebouwd.
Lees Meer
Beheer zorgeloos en efficiënt uw machinepark en arbeidsmiddelen
Geplaatst op03-12-18
Met Isero Tool Management voeren wij alle keuringen voor uw machinepark en overige relevante arbeidsmiddelen uit. Onze keurmeesters leggen alle keuringscertificaten, -status en de locatie vast in uw online omgeving.
Lees Meer
Uw organisatie op maat beveiligd
Geplaatst op26-11-18
Van 23 januari tot en met 25 januari opent Vakbeurs Facilitair haar deuren in de Jaarbeurs te Utrecht en Isero IJzerwarengroep is aanwezig. Wij staan met onze stand in hal 11, C25.
Lees Meer
“Eindelijk kunnen we doorpakken op ons groeipad”
Geplaatst op20-11-18
Aan het woord zijn Bert Bunschoten, Algemeen Directeur en Remco Witteveen, Directeur Supply Chain. In het interview met Mixpro vertellen zij graag meer over het nieuwe distributiecentrum.
Lees Meer
Nieuwe vestiging in Almere geopend
Geplaatst op06-11-18
Op 29 oktober is de 41e Gerritse vestiging in Almere feestelijk geopend. Voor de eerste 250 klanten stond er een welkomstgeschenk klaar en een barista verzorgde een heerlijk kopje koffie.
Lees Meer
Start bouw nieuw distributiecentrum Isero
Geplaatst op05-11-18
Op 5 november start de bouw van het nieuwe distributiecentrum (DC) van Isero IJzerwarengroep (Isero) in Waddinxveen aan de Dirk Verheulweg 3. Traditiegetrouw wordt dit feestelijk gevierd met het slaan van de eerste paal.
Lees Meer
FLUKE TERUGROEPACTIE
Geplaatst op25-10-18
Belangrijke informatie met betrekking tot de vrijwillige terugroepactie voor de Fluke T110, T130 en T150 tweepolige spanningtesters.
Lees Meer
27 Resultaten