Nieuws

Een nieuwe naam, vertrouwde service
Geplaatst op02-12-21
In april hebben wij de overname van Govers door Isero aangekondigd. Het assortiment en de werkwijze van beide bedrijven passen goed bij elkaar en daarom zijn wij er van overtuigd dat het veel voordelen voor u als klant gaat brengen.
Lees Meer
Gereviseerd sanitair krijgt tweede leven
Geplaatst op29-11-21
Gereviseerd sanitair krijgt tweede leven - Unieke samenwerking Re-use, Eigen Haard en Isero. Isero is heel blij en trots te kunnen mededelen dat ze voor woningstichting Eigen Haard in Amsterdam, gereviseerde producten op voorraad gaat nemen, zoals wc-potten, kranen en wasbakken.
Lees Meer
Aangepaste openingstijden rond de feestdagen
Geplaatst op29-11-21
Tijdens en rond de feestdagen zijn onze vestigingen geopend volgens onderstaande openingstijden:
Lees Meer
Wijziging voorschriften gebruik steigers
Geplaatst op10-11-21
Nog steeds gebeuren er veel ongelukken in de bouw. Het gevaar bij (rol)steigers is het valgevaar, omvallen en het onjuist opbouwen en gebruik van de steiger.
Lees Meer
Isero uitgeroepen tot FD Gazelle 2021
Geplaatst op04-11-21
Als één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn wij uitgeroepen tot FD Gazelle 2021 in de regio West, categorie groot. Donderdag 25 november vindt de uitreiking plaats. Dan wordt de FD Gazellen per regio bekend gemaakt en een bronzen, zilveren en gouden medaille uitgereikt.
Lees Meer
Gratis Isero Hoodie
Geplaatst op01-11-21
Hij is er weer! Een originele Isero Hoodie. Een gaaf vest in de Isero kleuren en uiteraard versierd met de logo’s van de leveranciers die hieraan meegewerkt hebben.
Lees Meer
Laat uw ladders, trappen, steigers en gereedschap keuren
Geplaatst op01-11-21
Het is van belang dat u jaarlijks uw ladders, trappen, steigers en gereedschap laat keuren. Onze keurmeesters zijn hiervoor gecertificeerd en zijn wekelijks in een aantal regio’s aanwezig om dit voor u te doen.
Lees Meer
Stop CO-vergiftiging
Geplaatst op01-11-21
Elk jaar overlijden er in Nederland 5 tot 10 mensen, worden er ongeveer 200 mensen opgenomen in het ziekenhuis en worden honderden gewonden behandeld op de EHBO als gevolg van een CO-vergiftiging.
Lees Meer
Nieuwe huisstijl Gunters en Meuser en Dirk Stam
Geplaatst op04-10-21
Al een aantal jaren horen Gunters en Meuser, Dirk Stam en Isero bij elkaar en bundelen wij onze krachten. Dat we één bedrijf zijn, geeft voor onze klanten veel voordelen, zoals veel expertise en een breed product- en dienstenaanbod, maar ook het grote vestigingen netwerk met altijd een vestiging in de buurt van uw project.
Lees Meer
Building Holland
Geplaatst op04-10-21
Op 2, 3 en 4 november staan wij met een stand op de beurs Building Holland in de RAI. Deze dagen tonen wij onze oplossingen als het gaat om toegangscontrolesystemen, locker oplossingen, draaideur techniek en toegangsbeheer van panden.
Lees Meer
99 Resultaten