Nieuws

Training veilig gebruik van diisocyanaten
Geplaatst op23-02-23
Door de overgevoeligheid van de luchtwegen en de huid die door het gebruik van diisocyanaten kan worden veroorzaakt, is het vanaf 24 augustus 2023, en vervolgens om de vijf jaar, verplicht vóór gebruik van relevante producten die diisocyanaten bevatten een training te volgen.
Lees Meer
AMPShare, een gedeeld accusysteem voor de professional
Geplaatst op17-02-23
Diverse merken, waaronder Bosch, Fein en Rothenberger, zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van 18V-accugereedschap onder de naam AMPShare. Het is een gedeeld accusysteem, waarbij de accutechnologie van Bosch de basis vormt. Dit accusysteem geeft je de flexibiliteit te wisselen tussen professionele machines, van de aangesloten merken, met een 18V AMPShareóf Bosch Professional 18V accu.
Lees Meer
Nieuw bij Isero; Noxxa hang- en sluitwerk
Geplaatst op23-01-23
Nieuw in het assortiment van Isero is het private label Noxxa. Het omvat een compleet en professioneel hang- en sluitwerk assortiment: alles voor op en rondom elke deur. Noxxa is innovatief en kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en de unieke specificaties. Het veiligheidsbeslag is voorzien van SKG-keurmerken en certificaten en alle artikelen zijn robuust, duurzaam, en voorzien van mooie designs. Kortom, Noxxa is een vernieuwend merk met een uitstekende prijs-kwaliteit.
Lees Meer
Alternatieve Elfstedentocht Weissensee
Geplaatst op15-12-22
Dinsdag 31 januari staan we eindelijk weer op het ijs tijdens de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee! We kijken er enorm naar uit om iedereen te voorzien van een gepelde banaan voor de nodige energie, een warme worst of een lekker warm bakje koffie, thee of chocomel.
Lees Meer
Gratis registreren voor de Bouwbeurs
Geplaatst op22-11-22
Komend jaar staat Isero weer op de Bouwbeurs in Utrecht. Tijdens de beurs laten we onze producten, diensten en concepten zien en vertellen we er graag alles over.
Lees Meer
lege kleine flesjes
Kleine lege flesjes, lever ze in
Geplaatst op12-10-22
Sinds 1 juli 2021 worden kleine plastic flesjes (PET-flessen) verkocht met € 0,15 statiegeld. Dit betekent dat je de flesjes dus ook weer in kunt leveren! In Nederland worden jaarlijks 900 miljoen plastic flesjes verkocht, waarvan er ongeveer 100 miljoen in het milieu belanden. Plastic is ontzettend schadelijk voor het milieu en het vergaat bijna niet. Lever ze dus in!
Lees Meer
Isero Zaandam is open
Geplaatst op16-05-22
Maandag 23 mei opent onze 68e vestiging in Zaandam! Er is een aantal maanden hard gewerkt om van dit opvallende pand een echte Isero vestiging te maken. Het pand ligt op een prachtige locatie aan de Gerrit Kiststraat 23 (naast Hemkade/Pont). De vestiging is geopend op maandag tot en met donderdag van 07.00 tot 17.00 uur en vrijdag tot 16:30 uur.
Lees Meer
Milwaukee en Laserliner nieuw in het assortiment
Geplaatst op16-05-22
We zijn blij om te vermelden dat we Milwaukee en Laserliner toegevoegd hebben aan ons assortiment. Met deze twee nieuwe leveranciers hebben wij een nog breder aanbod op het gebied van gereedschap!
Lees Meer
Freke wordt Isero
Geplaatst op05-04-22
Na ruim 27 jaar als Freke Inbraakbeveiliging voor haar klanten klaar te hebben gestaan, gaat het bedrijf vanaf nu verder onder de naam Isero. Al sinds 2018 is Freke onderdeel van Isero en sindsdien wordt er al nauw samengewerkt, maar nu is het tijd geworden om ook dezelfde naam te gaan hanteren.
Lees Meer
Nieuw kledingpakket voor van Vliet Duurzaamhout
Geplaatst op29-03-22
Afgelopen vrijdag hebben onze Bedrijfskleding en PBM specialist Mariëlle Pieper en Accountmanager Leroy van den Brink het nieuwe kledingpakket overhandigd aan 24 medewerkers van Van Vliet Duurzaamhout. Na een passessie op locatie hebben zij gekozen voor de kleding van Tricorp. “We zijn heel blij met de nieuwe kleding, we waren al een team en stralen het nu ook uit met onze nieuwe bedrijfskleding! De kwaliteit van de kleding, het comfort en vooral de veiligheid van onze medewerkers staat bij ons bovenaan.
Lees Meer
73 Resultaten