Nieuws

inbreker maakt cilinder kapot
Kerntrekbeveiliging per 1 juli 2020 verplicht voor bergingen
Geplaatst op09-07-20
We zijn er ons inmiddels van bewust onze ramen en deuren goed af te sluiten wanneer we het huis verlaten. Daarnaast zijn de woningen ook steeds beter beveiligd tegen inbrekers. Dit heeft er echter voor gezorgd dat inbrekers steeds vaker in bergingen of schuren inbreken.
Lees Meer
rookmelder met klein huis op bouwtekeningen
Vanaf 1 juli 2022 verplicht een rookmelder op iedere etage
Geplaatst op30-06-20
In Nederland ontstaan er jaarlijks gemiddeld 100.000 woningbranden. De belangrijkste oorzaken hiervan zijn roken, kortsluiting of een defect apparaat. Uit onderzoek is gebleken dat bij een fatale woningbrand (een brand waarbij dodelijke slachtoffers vallen) in 6 van de 10 gevallen geen rookmelder aanwezig was.
Lees Meer
Openingstijden tijdens de bouwvak
Geplaatst op01-07-19
Zoals ieder jaar zijn onze vestigingen tijdens de bouwvak gewoon open. Wel zijn er andere openingstijden. Bekijk dit nieuwsbericht voor een overzicht van onze vestigingen en hun tijdelijke gewijzigde openingstijden tijdens de bouwvak:
Lees Meer
raamsluiting-axa-oyster-open-stand
Veilig ventileren met de AXA Oyster
Geplaatst op24-06-20
Niemand wil slachtoffer worden van een woninginbraak. Diverse reclamecampagnes herinneren u er dan ook regelmatig aan om ramen en deuren te sluiten wanneer u het huis verlaat. Toch wordt er gemiddeld elke 12 minuten in Nederland wel ergens ingebroken
Lees Meer
NIEUW: PYTHON FRESH, DÉ VERKOELENDE VEILIGHEIDSSCHOEN
Geplaatst op29-05-20
De zomer komt eraan en de temperaturen lopen alweer op. Heerlijk tijdens uw vrije tijd, maar de warmte zorgt er ook voor dat u tijdens het werk meer transpireert en last kunt krijgen van opgezette en warme voeten. Vervelend en vaak van invloed op uw productiviteit. De verkoelende veiligheidsschoen Fresh van Python biedt de oplossing!
Lees Meer
De volgende stap voor klanten van Gunters en Meuser en Dirk Stam: vanaf nu online bestellen via isero.nl
Geplaatst op08-05-20
Eind 2016 is de Gunters en Meuser Groep overgenomen door Grafton Holding Netherlands, het moederbedrijf van Isero. Dankzij deze overname konden Isero, Gunters en Meuser en Dirk Stam hun krachten bundelen en u nog meer voordelen bieden.
Lees Meer
Corona maatregelen
Geplaatst op07-07-20
Laatste update 7 juli 2020 Isero heeft diverse maatregelen getroffen uit voorzorg om verdere verspreiding van het Coronavirus onder klanten, relaties en collega’s te voorkomen. Natuurlijk blijven wij ons best doen om onze dienstverlening op hetzelfde niveau te laten doorgaan.
Lees Meer
Isero vergroent wagenpark met 6 E-crafters
Geplaatst op15-04-20
Per april 2020 is het wagenpark van Isero officieel uitgebreid met 6 E-crafters. Deze E-crafters zijn 100% elektrisch, wat inhoudt dat er geen verbrandingsmotor in deze auto zit.
Lees Meer
Wij zijn Isero
Geplaatst op18-10-19
Vanaf 16 september zijn de 6 merken (Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel, Pijnenburg Bouw & Industrie, Scholte & de Vries-Estoppey en Isero IJzerwarengroep) verder gegaan onder de naam Isero B.V.
Lees Meer
Constructieankers? Gebruik een momentsleutel
Geplaatst op02-04-20
Bij het verwerken van constructieankers (bijvoorbeeld FAZ ankers van Fischer) is men al jaren volgens het Bouwbesluit (par 1.3 lid 1.6 t/m 1.11 en ETAG 001-1 par4.0) verplicht om draaimomentgereedschap te gebruiken.
Lees Meer
Nieuwsoverzicht
Isero
Nieuws
Specialisme
Referentie
Actie
Hang- en sluitwerk
Werkkleding en PBM's
Gereedschap
 
63 Resultaten