Nieuws

Isero Lelystad 1 jaar
Geplaatst op24-05-22
Dinsdag 31 mei bestaat Isero Lelystad 1 jaar. Dat is een goede reden voor een feestje en in plaats van één dag vieren we dit de hele week!
Lees Meer
Isero Zaandam is open
Geplaatst op16-05-22
Maandag 23 mei opent onze 68e vestiging in Zaandam! Er is een aantal maanden hard gewerkt om van dit opvallende pand een echte Isero vestiging te maken. Het pand ligt op een prachtige locatie aan de Gerrit Kiststraat 23 (naast Hemkade/Pont). De vestiging is geopend op maandag tot en met donderdag van 07.00 tot 17.00 uur en vrijdag tot 16:30 uur.
Lees Meer
Milwaukee en Laserliner nieuw in het assortiment
Geplaatst op16-05-22
We zijn blij om te vermelden dat we Milwaukee en Laserliner toegevoegd hebben aan ons assortiment. Met deze twee nieuwe leveranciers hebben wij een nog breder aanbod op het gebied van gereedschap!
Lees Meer
IJs in Juni
Geplaatst op16-05-22
Terug van weggeweest! De ijsactie in Juni. Van 13 tot en met 17 juni delen we cornetto's en raketjes uit! Kom dus langs voor een heerlijke koele versnapering.
Lees Meer
Aangepaste openingstijden vrijdag 13 mei
Geplaatst op04-05-22
i.v.m ons personeelsfeest hebben een aantal van onze vestigingen vrijdag 13 mei aangepaste openingstijden. Onderstaande vestigingen sluiten deze dag om 15.30 uur:
Lees Meer
Jaaroverzicht ingeleverde producten
Geplaatst op08-04-22
Ook dit jaar hebben wij samen met u weer veel batterijen, gereedschap en lampen ingezameld. In 2020 hebben we dankzij u 1088,1 kg op kunnen halen! Een fantastisch resultaat, maar in 2021 hebben we dat zelfs nog flink overtroffen en hebben we 2394 kg opgehaald!
Lees Meer
Freke wordt Isero
Geplaatst op05-04-22
Na ruim 27 jaar als Freke Inbraakbeveiliging voor haar klanten klaar te hebben gestaan, gaat het bedrijf vanaf nu verder onder de naam Isero. Al sinds 2018 is Freke onderdeel van Isero en sindsdien wordt er al nauw samengewerkt, maar nu is het tijd geworden om ook dezelfde naam te gaan hanteren.
Lees Meer
Nieuw kledingpakket voor van Vliet Duurzaamhout
Geplaatst op29-03-22
Afgelopen vrijdag hebben onze Bedrijfskleding en PBM specialist Mariëlle Pieper en Accountmanager Leroy van den Brink het nieuwe kledingpakket overhandigd aan 24 medewerkers van Van Vliet Duurzaamhout. Na een passessie op locatie hebben zij gekozen voor de kleding van Tricorp. “We zijn heel blij met de nieuwe kleding, we waren al een team en stralen het nu ook uit met onze nieuwe bedrijfskleding! De kwaliteit van de kleding, het comfort en vooral de veiligheid van onze medewerkers staat bij ons bovenaan.
Lees Meer
Per 1 juli 2022 verplicht een rookmelder op iedere etage
Geplaatst op24-03-22
Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat vanaf 1 juli 2022 de verplichting ingaat tot het hebben van een rookmelder op elke verdieping. Dit geldt voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw en voor zowel koop- als huurwoningen. Deze verplichting is er niet voor niets want uit onderzoek blijkt dat er bij een fatale woningbrand in 6 van de 10 gevallen geen rookmelder aanwezig was. Vooral ’s nachts is de rookmelder een levensredder.
Lees Meer
Veiligheid staat voorop
Geplaatst op08-03-22
Aan het einde van de dag veilig en gezond weer naar huis. Dat wil natuurlijk iedereen. Daarom is het zo belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen tijdens het werk, zoals bijvoorbeeld het gebruik van de juiste pbm’s. Woensdag 30 maart vindt de zesde editie van de Bewust Veilig dag plaats met als thema; We blijven erop hameren.
Lees Meer
111 Resultaten