Nieuws

Isero Lelystad is open
Geplaatst op01-06-21
Maandag 31 mei hebben wij onze 57e vestiging geopend in Lelystad! Er is een aantal maanden hard gewerkt aan de bouw van het pand aan de Apolloweg 263.
Lees Meer
Veilig en natuurlijk ventileren
Geplaatst op01-06-21
Bij het ventileren en luchten van de woning is het van belang dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. Wist u dat er bij strijken, branden van kaarsen en koken fijnstof vrijkomt wat voor luchtvervuiling in de woning zorgt?
Lees Meer
In de Spotlight: Alles in 't zwart
Geplaatst op27-05-21
Het maken van de juiste keuze voor sierbeslag is belangrijk voor de stijl in een huis. Er wordt steeds meer aandacht aan besteed. Ook omdat er tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden zijn.
Lees Meer
Moederdagactie
Geplaatst op04-05-21
Zondag 9 mei is het Moederdag. Een goede dag om uw (schoon)moeder of ander speciaal persoon in het zonnetje te zetten. Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 mei (of zolang de voorraad strekt) ontvangt iedere klant aan de balie, bij een besteding van minimaal €50,-, een doosje I Love Milka chocolade.
Lees Meer
Corona maatregelen
Geplaatst op28-04-21
Laatste update, 28 april 2021 Isero heeft diverse maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus onder klanten, relaties en collega’s te voorkomen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we door kunnen gaan met onze dienstverlening, onze vestigingen open kunnen blijven en u op ons kan blijven rekenen.
Lees Meer
Isero Neemt Govers over
Geplaatst op22-04-21
Isero B.V., een dochtermaatschappij van Grafton Group plc, maakt vandaag bekend dat zij branchegenoot Govers B.V. heeft overgenomen. Met deze acquisitie groeit het bedrijf met 4 vestigingen in het noorden van Nederland, wat past in de op groei gerichte strategie van Isero.
Lees Meer
Veiligheid, bereikbaarheid en entertainment in één gehoorbeschermer
Geplaatst op31-03-21
Gehoorbescherming valt in de hoogste categorie (categorie 3) van beschermingsmiddelen. Gehoorschade is onomkeerbaar en al bij een korte activiteit waarbij veel herrie gemaakt wordt, zoals zagen of boren, is er kans op gehoorschade.
Lees Meer
Technische bouwfolies
Geplaatst op31-03-21
We gaan steeds slimmer om met de isolatie van onze gebouwen. Dit vanwege het klimaat en de daarbij behorende bouweisen, maar ook voor een gezonde woonomgeving. Want vochtophoping, condens, houtrot en schimmels zijn prima te voorkomen.
Lees Meer
Ontzorging in werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor het veilig werken op de bouwplaats
Geplaatst op30-03-21
Isero BV staat in de bouwsector bekend als ijzerwarengroothandel. Minder bekend is dat Isero specifieke kennis in huis heeft als gaat om werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voor werknemers op de bouwplaats.
Lees Meer
Veilige gebouwen
Geplaatst op02-02-21
Een mooi artikel in de krant Analyse, een themakrant die verspreidt is met het FD. In deze uitgave het thema Veilige en duurzame steden. Onze bijdrage heeft betrekking op de veiligheid in gebouwen.
Lees Meer
84 Resultaten