Nieuws

Corona maatregelen
Geplaatst op02-10-20
Laatste update 2 oktober 2020 Isero heeft diverse maatregelen getroffen uit voorzorg om verdere verspreiding van het Coronavirus onder klanten, relaties en collega’s te voorkomen. Natuurlijk blijven wij ons best doen om onze dienstverlening op hetzelfde niveau te laten doorgaan.
Lees Meer
rookmelder met klein huis op bouwtekeningen
Rookmelders redden levens!
Geplaatst op30-09-20
In oktober wordt jaarlijks de nationale brandpreventieweken gehouden met ieder jaar een ander thema. Het thema voor dit jaar is: 'Rookmelders redden levens!' In Nederland ontstaan er jaarlijks gemiddeld 100.000 woningbranden.
Lees Meer
overzichtsplattegrond afstand Varkenoord en Cornelisland
Verhuizing naar Industrieterrein Cornelisland, Ridderkerk
Geplaatst op30-09-20
Onze vestiging Isero Rotterdam Varkenoord sluit op vrijdag 9 oktober haar deuren om op maandag 12 oktober in het nieuwe pand op Industrieterrein Cornelisland, Florijnstraat 85 Ridderkerk weer open te gaan!
Lees Meer
man met bouwhelm op rolsteiger
Controle op veilig gebruik rolsteigers
Geplaatst op30-09-20
De Inspectie SZW heeft aangekondigd in het najaar te controleren op veilig gebruik van rolsteigers in de bouw. De inspecties vinden plaat in het hele land, waarbij de aandacht uitgaat naar kleinere bouwplaatsen van zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud.
Lees Meer
Nieuw van Hettich: het AvanTech YOU ladesysteem
Geplaatst op04-09-20
AvanTech You is het nieuwe stalen ladesysteem met een strak design en dunne zijwanden. De lade kan naar eigen wens individueel worden vormgegeven (YOU) en is daarnaast ook zeer efficiënt.
Lees Meer
Milieuvriendelijke samenwerking tussen Van Wijnen en Isero
Geplaatst op31-08-20
Het effect van de bouw op het milieu is groot. Gelukkig zijn veel bedrijven zich hiervan inmiddels wel bewust en proberen ze op diverse manieren (verdere) vervuiling te voorkomen.
Lees Meer
Corona preventie artikelen
Geplaatst op31-08-20
De zomer loopt ten einde en hopelijk heeft u ondanks alles kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Helaas is Corona nog steeds in ons midden en is het belangrijk dat we alert en voorzichtig blijven.
Lees Meer
inbreker maakt cilinder kapot
Kerntrekbeveiliging per 1 juli 2020 verplicht voor bergingen
Geplaatst op09-07-20
We zijn er ons inmiddels van bewust onze ramen en deuren goed af te sluiten wanneer we het huis verlaten. Daarnaast zijn de woningen ook steeds beter beveiligd tegen inbrekers. Dit heeft er echter voor gezorgd dat inbrekers steeds vaker in bergingen of schuren inbreken.
Lees Meer
Openingstijden tijdens de bouwvak
Geplaatst op01-07-19
Zoals ieder jaar zijn onze vestigingen tijdens de bouwvak gewoon open. Wel zijn er andere openingstijden. Bekijk dit nieuwsbericht voor een overzicht van onze vestigingen en hun tijdelijke gewijzigde openingstijden tijdens de bouwvak:
Lees Meer
raamsluiting-axa-oyster-open-stand
Veilig ventileren met de AXA Oyster
Geplaatst op24-06-20
Niemand wil slachtoffer worden van een woninginbraak. Diverse reclamecampagnes herinneren u er dan ook regelmatig aan om ramen en deuren te sluiten wanneer u het huis verlaat. Toch wordt er gemiddeld elke 12 minuten in Nederland wel ergens ingebroken
Lees Meer
Nieuwsoverzicht
Isero
Nieuws
Specialisme
Referentie
Actie
Hang- en sluitwerk
Werkkleding en PBM's
Gereedschap
 
68 Resultaten