Nieuws

Veiligheid, bereikbaarheid en entertainment in één gehoorbeschermer
Geplaatst op31-03-21
Gehoorbescherming valt in de hoogste categorie (categorie 3) van beschermingsmiddelen. Gehoorschade is onomkeerbaar en al bij een korte activiteit waarbij veel herrie gemaakt wordt, zoals zagen of boren, is er kans op gehoorschade.
Lees Meer
Technische bouwfolies
Geplaatst op31-03-21
We gaan steeds slimmer om met de isolatie van onze gebouwen. Dit vanwege het klimaat en de daarbij behorende bouweisen, maar ook voor een gezonde woonomgeving. Want vochtophoping, condens, houtrot en schimmels zijn prima te voorkomen.
Lees Meer
In de Spotlight: Alles in 't zwart
Geplaatst op30-03-21
Het maken van de juiste keuze voor sierbeslag is belangrijk voor de stijl in een huis. Er wordt steeds meer aandacht aan besteed. Ook omdat er tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden zijn.
Lees Meer
Ontzorging in werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor het veilig werken op de bouwplaats
Geplaatst op30-03-21
Isero BV staat in de bouwsector bekend als ijzerwarengroothandel. Minder bekend is dat Isero specifieke kennis in huis heeft als gaat om werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voor werknemers op de bouwplaats.
Lees Meer
Veilige gebouwen
Geplaatst op02-02-21
Een mooi artikel in de krant Analyse, een themakrant die verspreidt is met het FD. In deze uitgave het thema Veilige en duurzame steden. Onze bijdrage heeft betrekking op de veiligheid in gebouwen.
Lees Meer
In totaal 1088,1 kg ingezamelde producten voor recycling
Geplaatst op26-01-21
Het is een terugkerend onderwerp in het nieuws en op de politieke agenda: de zorgen over het klimaat. Ook Isero heeft hier haar zorgen over en probeert dan ook haar steentje bij te dragen. Wij geloven dat iedereen wel iets kan doen om het verschil te maken.
Lees Meer
Verhuizing naar Industrieterrein Spaanse Polder, Rotterdam
Geplaatst op26-01-21
Onze vestiging Isero Vlaardingen gaat verhuizen. Vanaf maandag 15 februari bent u van harte welkom in onze splinter nieuwe en moderne vestiging. De vestiging in Vlaardingen blijft tot en met vrijdag 12 februari geopend.
Lees Meer
afbeelding isero weissensee
In 2022 (hopelijk) weer Isero bananen
Geplaatst op25-01-21
Helaas kan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee dit jaar niet door gaan. Al jaren staan we met veel plezier langs de kant om de schaatsers te voorzien van onder andere een gepelde banaan voor wat snelle energie!
Lees Meer
Nieuwe onderneming: Noxxidoors. Polvo, Isero en Limburgia bundelen krachten voor geïntegreerde deuroplossingen
Geplaatst op19-01-21
Twee specialisten in hang- en sluitwerk en een producent van specialistische binnendeuren bundelen de krachten in Noxxidoors. Een nieuwe onderneming voor geïntegreerde deuroplossingen voor de utiliteitsmarkt.
Lees Meer
Laat uw gereedschap keuren door één van onze keurmeesters
Geplaatst op12-01-21
Ook dit jaar kunt u uw te keuren gereedschap bij één van onze vestigingen langsbrengen. Onze keurmeesters zullen deze voor u keuren. De keurlocaties in 2021 zijn:
Lees Meer
Nieuwsoverzicht
Isero
Nieuws
Specialisme
Referentie
Actie
Hang- en sluitwerk
Werkkleding en PBM's
Gereedschap
 
82 Resultaten