Nieuws

Corona maatregelen
Geplaatst op17-03-20
Laatste update 25-maart - Isero heeft diverse maatregelen getroffen uit voorzorg om verdere verspreiding van het Coronavirus onder klanten, relaties en collega’s te voorkomen. Natuurlijk blijven wij ons best doen om onze dienstverlening op hetzelfde niveau te laten doorgaan.
Lees Meer
Wij zijn Isero
Geplaatst op18-10-19
Vanaf 16 september zijn de 6 merken (Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel, Pijnenburg Bouw & Industrie, Scholte & de Vries-Estoppey en Isero IJzerwarengroep) verder gegaan onder de naam Isero B.V.
Lees Meer
Isero zet drie goede doelen uit Waddinxveen in het zonnetje
Geplaatst op26-02-20
Isero B.V. heeft drie lokale goede doelen in Waddinxveen en omgeving een cheque overhandigd om hen te steunen bij hun bijzondere werkzaamheden: Care for family, Hospice Waddinxveen en Stichting Dada.
Lees Meer
Woensdag worstdag
Geplaatst op01-02-20
Isero doet méér en dat doen we in februari door voor de inwendige mens te zorgen. Vaak is het koud en guur in deze maand en dan is het fijn om te kunnen genieten van een warme rookworst.
Lees Meer
Speciale beurs acties
Geplaatst op27-01-20
Van 29 tot en met 31 januari 2020 is Isero aanwezig tijdens de vakbeurs Facilitair. Speciaal voor de beurs heeft Isero speciale acties ontwikkeld.
Lees Meer
Brandcompartimentering
Geplaatst op23-01-20
Als er brand uitbreekt in een gebouw kan het van levensbelang zijn dat de brand zich niet verder uitbreidt door het gebouw. Als de brand beperkt blijft tot het compartiment waar deze ontstaan is, kunnen mensen vluchten en kan de brandweer veilig het gebouw in om de brand te bestrijden.
Lees Meer
Weissensee_2020
Geplaatst op21-10-19
Dinsdag 28 januari 2020 staat Isero weer op het ijs om de bekende bananen uit te delen. Dit jaar maken we het nog makkelijker om snel wat energie naar binnen te krijgen want wij pellen van tevoren de bananen al.
Lees Meer
Isero aanwezig op vakbeurs Facilitair 2020
Geplaatst op08-01-20
Van woensdag 29 januari tot en met vrijdag 31 januari opent Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer haar deuren in de Jaarbeurs te Utrecht en Isero is aanwezig in hal 1, stand C28.
Lees Meer
Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen
Geplaatst op03-12-19
Rond de feestdagen hanteren wij op al onze vestigingen aangepaste openingstijden. Hieronder het volledige overzicht. Vanaf 2 januari 2020 zijn wij weer geopend volgens de reguliere openingstijden.
Lees Meer
Isero Tool Management
Geplaatst op02-12-19
Zorgeloos en efficiënt uw machinepark en arbeidsmiddelen beheren? Met ITM voeren we alle keuringen voor uw machinepark en overige relevante arbeidsmiddelen uit.
Lees Meer
56 Resultaten