Soort productWis
MerkWis
ModelWis
  MaatWis
   KleurfamilieWis
    KleurWis
     Breedte (mm)Wis
      TailleWis
       BroeklengteWis
        GeslachtWis
         SluitingWis
          HolsterpocketWis
           FluorescerendWis
            Binnenbeenlengte (cm)Wis
             Riemlengte (cm)Wis
              MEER FILTERS Filters

              Werkkleding

              Werkkleding of beschermende kleding?              Bijna iedereen draagt werkkleding voor zijn werk. Dit kan al in de vorm van een kostuum of een kledingstijl zijn die opgelegd wordt door de werkgever. Hierdoor ontstaat er uniformiteit en vaak gaat het er bij werkkleding om dat deze voorzien is van de bedrijfsnaam en/of het logo. Beschermende kleding (of veiligheidskleding) heeft echter een beschermende functie en draagt bij aan de veiligheid van de gebruiker. Het is daarom ook een zeer belangrijk persoonlijk beschermingsmiddel.
              Lees meer               

              Wat is werkkleding?

              Alle kleding die gedragen wordt tijdens het werk wordt werkkleding genoemd. Vaak is werkkleding van normale kleding te onderscheiden door het bedrijfslogo wat erop staat. Het is belangrijk dat uw werkkleding comfortabel zit en goed afgestemd is op de omstandigheden waarin u werkt. Daarnaast zorgt werkkleding ook voor herkenbaarheid van het bedrijf.

              Is werkkleding een PBM?

              Werkkleding valt niet in de categorie persoonlijk beschermingsmiddel. Beschermende kleding (of veiligheidskleding) valt wel in deze categorie en - de naam zegt het al - deze kleding dient voor de veiligheid van de gebruiker.

              Waar moet werkkleding aan voldoen?

              Werkkleding moet functioneel zijn en comfortabel zitten. De juiste maat en pasvorm is hierin erg belangrijk.

              Wanneer is werkkleding verplicht?

              Er is geen verplichting voor het dragen van reguliere werkkleding.

              Waarom moet ik werkkleding dragen

              Werkkleding moet functioneel zijn en geen belemmering opleveren tijdens de werkzaamheden. Daarnaast kiest een werkgever vaak voor herkenbaarheid van zijn bedrijf door kleur- en logogebruik.

              Werkkleding en werkkostenregeling

              Werkkleding is fiscaal aftrekbaar als het voldoet aan één van de voorwaarden die de Belastingdienst hiervoor heeft opgesteld:
              1. De werkkleding is (bijna) alleen maar geschikt om te dragen in het kader van je werk
              2. De werkkleding is voorzien van een duidelijk zichtbaar bedrijfslogo of ander beeldkenmerk van de werkgever (minimaal 70cm²)
              Wanneer de werkgever werkkleding inkoopt voor zijn/haar medewerkers ziet de Belastingdienst dit als verkapt loon van de medewerker. Het onbelast aanbieden van werkkleding kan alleen als de kleding (bijna) alleen maar op de werkplek gedragen wordt.

              Werkkleding met logo

              Bij Isero is het mogelijk om uw werkkleding te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Wij hebben op onze vestiging in Eindhoven, Utrecht Lage Weide, Rotterdam Ceintuurbaan en Amsterdam Johan van Hasseltweg een drukpers staan waarmee we ieder kledingstuk kunnen voorzien van uw logo. Wilt u uw logo liever geborduurd hebben dan kunnen wij dit ook voor u laten doen. Bekijk voor meer informatie: werkkleding bedrukken.

              Met ons Isero Budget Management Systeem kunt u eenvoudig de werkkleding aan  uw werknemers beschikbaar stellen, en het zelf door medewerkers laten bestellen binnen een vooraf bepaald budget.

              Werkkleding passen

              Isero biedt passessies om van te voren te testen welke werkkleding uw medewerkers het meest functioneel en comfortabel vinden. Dit kan bij ons op een vestiging of bij u op locatie. Bekijk voor meer informatie: werkkleding passen.

              Bedrijfskleding recyclen

              Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het recyclen van uw oude bedrijfskleding? Isero biedt de mogelijkheid om uw bedrijfskleding te recyclen. Bekijk voor meer informatie: bedrijfskleding recyclen.

              ‘De kleding moet comfortabel zitten’

              Leeuwerik Plaat kiest voor kwaliteit, duurzaam en comfortabele werkkleding.