VAAK SAMEN GEKOCHT

Alternatieven

Details

Merk:
Altrex
Afmeting (mm):
750x1850
EAN:
8711563258297
Serie:
RS 44-POWER
Soort product:
kamersteiger
Fabrikantcode:
326000

Beschrijving

RS 44-POWER Kamersteiger opvouwbaar
Compacte steiger voor smalle ruimtes De RS 44-POWER is een handige kamersteiger. Geschikt voor buiten en ideaal voor binnen door zijn compacte formaat. Wil je nog verder de hoogte in? Het systeem is uit te breiden met componenten uit de RS TOWER 4-serie. Zo kun je deze kamersteiger eenvoudig uitbouwen tot een werkhoogte van 7.80 meter.

De kamersteiger is uitermate geschikt voor professionele klussen in het huis. Door zijn smalle frames van 0.75 meter past hij door een deuropening. Het platform is verkrijgbaar in de lengte: 1.85. Met het vouwdeel in het frame van de steiger heb je weinig losse onderdelen en vouw je hem als geheel in elkaar. Zo neemt hij amper ruimte in.

Vouwbaar dus compact
De RS 44-POWER heeft een vouwdeel in de steiger. Het frame van de kamersteiger heeft geen losse onderdelen en vouw je als geheel in elkaar. Zo neemt hij amper ruimte in als je hem opbergt.

Houten platformen en kantplanken
Het systeem wordt geleverd met houten platformen en kantplanken. Vertrouwd en degelijk.

Kamersteiger met doorbouwmogelijkheden
Ook al is de RS 44-POWER in de basis een handige kamersteiger, de steiger is ook nog met Safe-Quick® door te bouwen tot wel 7.80 werkhoogte. Mocht dat nodig zijn.

Wielen met rubberen loopvlak
De (Ø 150 mm) wielen van de kamersteiger hebben een rubberen loopvlak. Dat maakt ze geschikt voor binnenshuis.