MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Isero doet méér voor haar omgeving

Ook Isero vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Voor ons betekent dit dat we ons bewust zijn van onze sociale rol en streven  naar om een organisatie met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Daarnaast willen we samen met klanten en leveranciers werken op een klimaat neutrale wijze en zuinig zijn op ons milieu.

RESPECT VOOR ELKAAR

Omdat we geloven dat mensen onze organisatie écht beter kunnen maken, stimuleren we elkaar om het beste uit onszelf te halen en oog te hebben voor de mensen met wie we samenwerken. We besteden veel aandacht een veilige, gezonde omgeving en een open en inspirerende werksfeer.

Maar Isero doet meer. Onze medewerkers zijn de kern van het bedrijf en daar zijn we trots op. Daarom investeren we continu in ontwikkelingsmogelijkheden. Dat doen we met een uitgebreid opleidingsplan voor alle medewerkers:

  • Wij zijn een erkend leerbedrijf met een eigen in-house mbo-4 bedrijfsopleiding
  • Iedere nieuwe medewerker doorloopt een intern opleidingstraject
  • Vakkennis wordt bijgespijkerd door middel van leverancierslessen en toepassingstrainingen van producten
  • Externe opleidingen en cursussen zijn aanvullend mogelijk voor continue ontwikkeling

RESPECT VOOR DE WERELD

Waar gewerkt wordt in gebouwen en met vervoersmiddelen is CO2-uitstoot onvermijdelijk. Isero is zich hiervan bewust en compenseert haar CO2-uitstoot. Daarnaast heeft Isero niveau 5 van de CO2-Prestatieladder behaald en zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze CO2-uitstoot te reduceren. Zo maken we gebruik van elektrisch vervoer, zijn onze panden voorzien van LED-verlichting, worden afvalstromen geminimaliseerd en gerecycled door o.a. het gebruik van leanboxen. Ook ons centrale distributiecentrum voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen.

Alle MVO activiteiten van Isero worden geverifieerd door FIRA. Bekijk ons Assurance Statement en ons MVO rapport