Ankerplannen

Wanneer start u met een ankerplan? Het komt nog regelmatig voor dat pas op het moment dat als het kozijn in de hijskraan hangt, dat er nagedacht wordt over de verbinding. Hoek-ankers, schroeven en afdichtingsmaterialen zijn producten die in de bouw al in een vroeg stadium gekozen dienen te worden. Hiertoe is het verstandig om te werken met een ‘Ankerplan’. Een Ankerplan zorgt voor een zo goed mogelijke aansluiting van bouwdelen en geeft ook inzicht in het luchtdicht bouwen Indien een ankerplan goed is opgesteld, leidt dit tot een duidelijke begroting en derhalve en kosten besparing.

Een Ankerplan zorgt dat u van tevoren goed stil staat bij deze uitdagingen zodat u tijdens de bouw geen verrassingen, op dit vlak, tegenkomt.

Kracht van de combinatie

Het is erg belangrijk om in elke bouwsituatie de juiste materialen op de juiste manier toe te passen. Isero helpt u graag met advies in de vorm van een ankerplan. Hiertoe werken wij samen met diverse partijen zoals Gebr. Bodegraven, Fischer Benelux en Tremco illbruck met het samenstellen van de juiste ankerplannen.

Opstellen Ankerplannen

Wij staan graag voor u klaar om te helpen met het opstellen van een passende Ankerplan. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw accountmanager of bel naar uw dichtstbijzijnde vestiging.