VAAK SAMEN GEKOCHT

Alternatieven

Details

Kleur:
grijs
Merk:
Tesa
EAN:
4063565117862
Soort product:
ducttape
Fabrikantcode:
74613-00003-01

BIJLAGEN

Productinformatieblad

Beschrijving

  • Je beste maatje voor alle reparatie - en bevestigingsklussen: tesa PRO Ducttape is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig met de hand af te scheuren. Geschikt voor binnen en buiten.
  • tesa PRO Ducttape is waterafstotend en werkt ook op enigszins ruwe oppervlakken. Deze tape beantwoordt aan de behoeften van elke vakman, overal en altijd.
  • Dankzij de vormgeving is tesa PRO Ducttape gemakkelijk afwikkelbaar en past hij zich aan aan elke ondergrond voor een goede afdichting. Voor extra gebruiksgemak, elke keer opnieuw!
  • Deze universele tape leent zich voor tal van toepassingen, zoals repareren, markeren, bevestigen, verzegelen en verpakken.

De nieuwe tesa PRO Ducttape 74613 staat garant voor tevreden klanten. Dankzij de betrouwbare hechtkracht en flexibiliteit lever je keer op keer een snelle, keurige, langdurige reparatie. Of je nu kabels moet vastzetten tijdens een schilderklus of een gebroken leiding moet afdichten, onze PRO Ducttape is geschikt voor haast elk oppervlak. Deze praktische ducttape is gemaakt van synthetisch rubber met pet-textiel. Gemakkelijk afscheurbaar en altijd gebruiksklaar: de perfecte toevoeging aan je gereedschapskist!

Belangrijkste toepassingen

  • Deze ducttape werkt het best op schone, gladde oppervlakken
  • Breng de tape op zijn plaats en druk stevig aan