VAAK SAMEN GEKOCHT

Details

Merk:
Altrex
Uitvoering:
hout-deck
EAN:
8711563206526
Max. werkhoogte (m):
6.2
Stahoogte (m):
4.00
Soort product:
rolsteiger
Type:
3002
Fabrikantcode:
C003002

BIJLAGEN

265122_veranderde wetgeving per 2018

Beschrijving

MiTOWER
  • Door 1 persoon veilig op en af te bouwen
  • In 10 minuten naar 6 meter werkhoogte
  • Stabiel, sterk en robuust
  • Licht in gewicht, eenvoudig te vervoeren
  • Houten of lichtgewicht Fiber-Deck® platformen
  • Compacte trolley (127 x 83 x 158 cm)

Altrex MiTOWER 1 Persoons Snel-Bouw Rolsteiger
Met slechts één paar handen veilig naar grote hoogte. Je bouwt de MiTOWER snel op en af zonder hulp van anderen. Deze unieke rolsteiger zit vol innovaties, is compact en eenvoudig te vervoeren. Het betrouwbare antwoord op de wens van iedere gebruiker in elke branche.

Het slimme design dwingt je om de rolsteiger veilig op te bouwen. Stap voor stap naar hoogtes van 4, 5 en wel 6 meter. Dwarsliggers en een uniek ophangmechanisme in de platformen geven je maximale grip en maken het je extra makkelijk. Dubbele leuningschoren, een handig klauwsysteem en dubbelgeremde wielen maken de rolsteiger tot de meest stabiele in zijn soort.

Op werkhoogte in 10 minuten
De MiTOWER staat in no-time. Snel naar het hoogste niveau zonder de hulp van een collega.

Compact en eenvoudig transport
Van de steigermaterialen maak je snel een verrijdbare trolley. Past door elke standaard deur en in vele bedrijfswagens. Afmeting 127 x 83 x 158 cm (L x B x H).

Sterk en stabiel
Rondom gelaste en geknepen klauwschoorbuisverbindingen maken van de MiTOWER de meest sterke en stabiele rolsteiger in zijn soort.

Uniek ophangmechanisme
‘Extra handen’ om materialen op te hangen tijdens de op- en afbouw van de MiTOWER. In één snelle beweging in en uit te schuiven.

Arbo in orde
De enige steiger die je zonder hulp van een ander mag opbouwen. Op één slimme manier op te bouwen, daardoor ben je snel en veilig boven.