Freke wordt Isero

Na ruim 27 jaar als Freke Inbraakbeveiliging voor haar klanten klaar te hebben gestaan, gaat het bedrijf vanaf nu verder onder de naam Isero. Al sinds 2018 is Freke onderdeel van Isero en sindsdien wordt er al nauw samengewerkt, maar nu is het tijd geworden om ook dezelfde naam te gaan hanteren.

Meer specialisten die voor de klant klaar staan

Isero is de grootste ijzerwarengroothandel voor bouwprofessionals en technische diensten in Nederland en is gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, toegangscontrole-systemen, draaideurtechniek en toegangsbeheer van panden. Door de intensievere samenwerking, zijn wij nog beter in staat om voor u klaar te staan, met een team van specialisten en onderaannemers die werken door heel Nederland.

Isero helpt haar klanten vanaf adviesfase tot en met de oplevering én service en onderhoud. Dit sluit naadloos aan op de dienstverlening, zoals u deze ook van Freke Inbraakbeveiliging gewend bent.

Nieuwe huisstijl

Bij een naamsverandering hoort uiteraard ook een nieuwe huisstijl. Komende week wordt dan ook het Isero logo al op het pand geplaatst. Echter zal de locatie in Katwijk aan de Lageweg op termijn wel verdwijnen. Hier houden wij u natuurlijk van op de hoogte.

Het e-mailadres en telefoonnummer blijven bestaan en ook het BTW-, KVK- en banknummer blijven ongewijzigd.