Beheer zorgeloos en efficiënt uw machinepark en arbeidsmiddelen

Zeker weten dat u en uw personeel altijd met goedgekeurde machines en arbeidsmiddelen werken? Dat kan! Met Isero Tool Management voeren we alle keuringen voor uw machinepark en overige relevante arbeidsmiddelen uit. Onze keurmeesters leggen alle keuringscertificaten, de keuringsstatus en de locatie vast in uw persoonlijke online omgeving. Wij bewaken de data én begeleiden jaarlijks de keuringen voor u.

     



Het keuren van machines, apparaten, klimmateriaal, trappen, ladders en vele andere arbeidsmiddelen is wettelijk verplicht. De werkgever is verantwoordelijk voor deze arbeidsmiddelen, dus ook voor de keuring ervan. Tevens moeten op de arbeidsplaats de bewijsstukken aanwezig zijn van de uitgevoerde keuringen. Dit werk nemen we u graag uit handen met het Isero Tool Management.



We starten met een 0-meting, uitgevoerd door onze keurmeester. Alle arbeidsmiddelen worden gekeurd, voorzien van barcodes en keuringsstickers en alles wordt vastgelegd in het online systeem. Vanaf dat moment organiseren wij voor u jaarlijks de keuringen.

De voordelen op een rij:

  • Machinepark en arbeidsmiddelen inzichtelijk
  • Jaarlijkse keuringen, onderhoud en reparaties
  • Alle middelen voldoen aan wetgeving
  • Efficiënt werken
  • Veilig werken, minder verzuim
  • Nieuwe apparaten worden direct opgenomen

 

Meer weten?

Lees meer in onze folder of neem contact op met één van onze vestigingen.

Al ITM klant bij Isero?

Indien u hulp nodig heeft met het inloggen of een andere vraag over uw ITM omgeving neem dan contact op via één van onderstaande buttons.