Werkkleding, PBM's en gereedschap bestellen en registreren via een online management systeem

Wilt u uw medewerkers graag voorzien van de juiste werkkleding, bedrukt met uw logo? Of wilt u persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) of gereedschappen eenvoudig aanbieden? En tegelijkertijd zorgvuldig omgaan met het budget en de tijd? Dan is het Isero Budget Management Systeem (IBMS) iets voor u! Hiermee bestelt en registreert u snel en eenvoudig alle persoonsgebonden werkkleding, PBM's en gereedschappen.


Het Isero Budget Management Systeem (IBMS) is een online bestel- en registratiesysteem voor alle persoonsgebonden bedrijfsmiddelen. Isero richt het systeem samen met u in, volledig gericht op uw praktijk. Zodat u en uw medewerkers beschikken over een makkelijke online bestelmodule, waarin de juiste arbeidsmiddelen worden weergegeven en het budget zo is ingericht dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

In het IBMS kunt u een assortiment samenstellen voor uw medewerkers, gekoppeld aan verschillende functies of disciplines. Het systeem biedt u ook de mogelijkheid om gebruikersregels vast te leggen, zoals budget per medewerker of hoeveelheden. Overkoepelend voorziet het systeem u van rapportages en inzicht. Vanaf het moment dat het IBMS voor u is ingericht, kunnen uw medewerkers zelf op een door hun gewenst tijdstip de benodigde kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen of gereedschappen aanschaffen binnen het vastgestelde productpakket en binnen het door u bepaalde budget.De voordelen op een rij:

  • Uniformiteit in uitrusting en uitstraling
  • Budget en assortiment per medewerker en functie
  • Kosten- en tijdbesparend
  • Puntensysteem of betaling via iDEAL
  • Rapportages op maat

Meer weten?

Lees meer in onze folder of kom langs in één van onze vestigingen.