Bedrijfskleding recyclen

Uw bedrijfskleding is na een aantal maanden intensief gebruik en wassen toe aan vervanging. Net als met karton, plastic etc. is het mogelijk om uw oude bedrijfskleding te recyclen.

Bedrijfskleding duurzaam recyclen

Vanuit uw te recyclen bedrijfskleding worden zoveel mogelijk nieuwe grondstoffen gemaakt, zodat er niets verloren gaat en er bijna geen afval ontstaat. De logo’s op de kleding worden apart en vertrouwelijk behandeld, zodat uw logo niet alsnog op de markt komt. Het bedrijf waarmee wij samenwerken voor het inzamelen van de kleding, sorteert de bedrijfskleding op te recyclen grondstoffen en van het restmateriaal kan een nieuw product gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld een bankje of tassen.

Bedrijfskleding inzamelen op locatie

Voor het inzamelen van de bedrijfskleding kunnen wij op locatie een container ter beschikking stellen om de kleding te verzamelen. Wanneer deze vol is, halen wij de container bij u op en zorgen wij ervoor dat de kleding gerecycled wordt.


Meer weten?

Wilt u meer informatie over het recyclen van uw bedrijfskleding? Neem dan contact op met uw vestiging en vraag naar de mogelijkheden.