Advies bij aanschaffen nieuw professioneel gereedschap

De vestigingen van Isero zijn voorzien van een breed en diep assortiment gereedschap, zowel handgereedschap als elektrisch. Welke machine je nodig hebt, is afhankelijk van de werkzaamheden die je uitvoert en of je de machine veel of weinig gebruikt. Heb je oude machines die toe zijn aan vervanging? Lever ze bij ons in om te laten recyclen. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van jouw nieuwe machine.

Welke eigenschappen zijn belangrijk?

Betrouwbaar, gebruiksgemak, levensduur, elektrisch of op accu. Het is belangrijk van tevoren te bepalen welke eigenschappen de machine moet hebben. Vertel ons wat je zoekt en wij geven je advies in welke machine het beste bij je past.

Niet alleen de machines, ook accessoires en verbruik­sartikelen

Om zo goed mogelijk met je machine te kunnen werken is het belangrijk de juiste accessoires en verbruiksartikelen te gebruiken. Ook hierin hebben wij een breed assortiment. Laat ons je hierin adviseren en maak optimaal gebruik van je machine.

Volledige ondersteuning door Isero

Naast een uitgebreid assortiment (elektrisch) gereedschap bieden wij ondersteuning in het onderhoud en de keuring van de machines. Door machines jaarlijks te keuren weet je zeker dat je met veilig gereedschap werkt. We organiseren diverse demodagen op onze vestigingen waar de machines getest kunnen worden en heb je veel machines in beheer? Dan is het Isero Tool Management het overwegen waard.

Kleinschaligheids­investerings­aftrek (KIA)

De KIA is er voor de zelfstandige professional in de bouw. Met deze regeling is het mogelijk te investeren in bedrijfsmiddelen, zoals gereedschap. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je vanaf 2023 minimaal in totaal € 2.601,- per jaar investeren en is elke investering voor een minimaal bedrag van € 450,-. Aan de hand van het geïnvesteerde bedrag ontvang je een bepaald percentage van het investeringsbedrag.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Isero helpt u graag met het adviseren bij aanschaf van nieuw professioneel gereedschap. Neem contact op met uw accountmanager of (dichtstbijzijnde) vestiging.