Automatische deuren

Automatisch deuren maken het betreden van een pand of ruimte makkelijker, daarnaast regelen ze de verkeersstroom, zorgen ze ervoor dat het binnenklimaat goed blijft en geven ze een gevoel van veiligheid omdat ze automatisch sluiten.

Automatische deuropener nieuwbouw

Wij installeren deurautomaten bij appartementencomplexen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook steeds vaker bij individuele woningen of appartementen om eenvoudig deuren te openen voor mensen die dat zelfstandig niet meer kunnen.

Een bestaande deur automatisch maken

Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van bestaande deuren. Zowel schuifdeuren als naar binnen- of buiten draaiende deuren kunnen simpel geautomatiseerd worden, de automatische deurdrangers of deurautomaten nemen weinig ruimte in beslag.

Uw voordeur automatisch laten openen

Een elektrische deurdranger laat uw voordeur automatisch openen en sluiten. Dit zorgt ervoor dat de deur makkelijk te betreden is wanneer handmatig openen niet gaat. Hierdoor is dit systeem zeer geschikt voor ruimtes waar behoefte is aan WMO aanpassingen.

Onderhoud van uw deurautomaten

Wij raden aan uw deurautomaten jaarlijks preventief te onderhouden. Hierdoor voorkomt u onnodige storingen, blijft het toegangssysteem veilig en verlengt u de levensduur van de deurautomaat, deurdranger of automatische deuropener.

Merk onafhankelijk advies

Isero is partner van de merken Intratone, DormaKaba en Record Automatische Deuren. Graag voorzien wij u van merk onafhankelijk advies.

Uw automatische deur(en) uitbreiden

Een deurautomaat is goed te combineren met toegangscontrole of bijvoorbeeld een intercom.

Meer weten?

Isero denkt graag met u mee over automatische deuren.

Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons.