Lege batterijen, oude accu’s of kapotte lampen? Lever ze in bij Isero!

‘Waar je ze koopt, kun je ze kwijt’, iedereen kent deze bekende slogan wel als het gaat om het inleveren van batterijen. Naast batterijen kun je bij Isero ook oude accu’s en kapotte lampen inleveren! Isero werkt hiervoor samen met Stibat en Wecycle

Waarom lege batterijen of oude accu’s inleveren?

In batterijen en accu’s zitten waardevolle grondstoffen die goed te recyclen zijn. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar hierdoor wordt er ook bespaard op nieuwe grondstoffen. Daarnaast zijn sommige stoffen zeer schadelijk wanneer ze in de natuur terecht komen of bij verbranding vrij komen. Stibat zorgt voor een veilige en verantwoorde verwerking.

Kapotte of oude lampen inleveren

Oude of kapotte verlichting, zoals tl-buizen en spaar- en ledlampen moeten apart ingezameld worden voor recycling. Meer dan 90% van de lamp kan gerecycled worden doordat het glas, metaal, kwik en het fluorescerende poeder teruggewonnen en hergebruikt kan worden. Wecycle zorgt voor een veilige en verantwoorde verwerking.

Inleveren bij alle Isero vestigingen

Bij alle vestigingen van Isero, Gunters en Meuser, Dirk Stam en Regts is het mogelijk batterijen, accu’s en lampen in te leveren.

Vindt uw dichtsbijzijnde vestiging.