Circulair bouwen met Isero door hergebruik van materiaal

De vraag naar grondstoffen neemt wereldwijd toe. Dit betekent dat we slim om moeten gaan met de grondstoffen die we al tot onze beschikking hebben met als stip op de horizon een circulaire bouweconomie in 2050. Het circulair inzetten van producten in bijvoorbeeld woningen is een mooie stap. Veel producten, waaronder sanitair, zijn geschikt om circulair in te zetten. Re-use is gespecialiseerd in het schoonmaken en reviseren van deze producten, zodat ze ingezet kunnen worden voor een tweede leven.

Hergebruik van sanitair in de bouw

Kranen wasbakken en toiletpotten hebben een lange levensduur. Toch worden deze producten bij mutatiewoningen en renovatieprojecten vaak weggegooid. Zonde! Isero zamelt deze producten in en zorgt ervoor dat deze schoongemaakt en gereviseerd worden, zodat ze ingezet kunnen worden voor hergebruik.

Onze werkwijze

Na revisie worden de producten bij ons op voorraad gelegd. Zodra wij een bestelling binnen krijgen van deze producten, worden eerst de gereviseerde producten geleverd. Is er niet voldoende voorraad? Dan vullen we aan met nieuwe producten. Een mooie stap om producten circulair in te zetten!

Meer mogelijkheden voor hergebruik

Naast sanitair zijn er nog veel meer producten die na revisie weer opnieuw ingezet kunnen worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie