Gereedschap repareren en keuren

Uw (elektrisch) gereedschap laten wij graag voor u repareren en keuren. U brengt uw (elektrisch) gereedschap bij een van onze vestigingen aan de balie en wij bezorgen ze weer bij u op locatie.


Kosten repareren gereedschap

Wanneer wij uw (elektrisch) gereedschap gaan repareren zijn daaraan echter altijd kosten verbonden:

  • Indien de kosten van reparatie minder zijn dan 55% van de huidige nieuwwaarde dan gebeurt reparatie altijd zonder voorafgaande prijsopgave.
  • Wanneer u besluit uw (elektrische) gereedschap niet te laten repareren worden de kosten van vracht en uurloon aan u doorberekend. Deze kosten zijn:
    • € 17,50 excl. BTW > Niet gerepareerd (elektrisch) gereedschap wordt vernietigd.
    • € 25,00 excl. BTW > Niet gerepareerd (elektrisch) gereedschap retour klant.
    • Bij aankoop van een nieuwe machine neemt de vestiging waar u de reparatie heeft ingeleverd deze kosten voor zijn rekening.
  • Als een reparatie na 6 maanden niet is afgehaald, kan deze verkocht worden, de netto opbrengst gaat naar een goed doel.
  • Alle reparaties aan elektrisch gereedschap zijn volgens NEN 3140 ‘Bedrijfsvoering van elektrische installaties -Laagspanning'.

Gereedschap keuren

Op onze vestigingen worden regelmatig keuringsdagen georganiseerd. Wij keuren ladders, trappen en steigers, hijsmiddelen en valbeveiliging en elektrische arbeidsmiddelen. U kunt dan maximaal 10 arbeidsmiddelen bij ons laten keuren. Voor een overzicht wanneer en waar keuringsdagen worden georganiseerd, bekijk dan onze agenda

Heeft u meer machine die u jaarlijks wilt laten keuren, onderhouden en repareren? Dan is het Isero Tool Management (ITM) interessant voor u.


Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Isero helpt u graag met het repareren en keuren van uw gereedschap, machines en arbeidsmiddelen. Neem contact op met uw accountmanager of (dichtstbijzijnde) vestiging.