Isero Budget Management Systeem (IBMS), het kleding management systeem van Isero

Het kledingmanagement systeem van Isero is een online bestel- en registratiesysteem voor alle persoonsgebonden bedrijfsmiddelen, zoals werkkleding, pbm’s en gereedschappen. Het systeem richten we samen met u in. U en uw medewerkers beschikken vervolgens over een makkelijke online bestelmodule, waarin de juiste arbeidsmiddelen worden weergegeven en het budget zo is ingericht dat u nooit voor verassingen komt te staan.

Kleding management puntensysteem

Het online systeem wordt op maat voor u ingericht. Per medewerker wordt er een kledingpakket samengesteld en een budget toegekend. Dit budget wordt aangegeven in punten. Elk kledingstuk ‘kost’ een bepaalde hoeveelheid punten. Een medewerker kan nu eenvoudig zelf zijn kleding bestellen en is niet afhankelijk van een jaarlijkse bestelling. Hierdoor heeft u als bedrijf altijd inzichtelijk wat de kosten zijn en wat er per medewerker verbruikt wordt. De punten zijn een kalenderjaar geldig.
Naast het vastgestelde pakket kunt u ervoor kiezen aanvullende artikelen beschikbaar te stellen, zoals een winterjas. Hiervoor kan een bestel frequentie worden ingesteld, bijvoorbeeld één keer per twee jaar.

Samenstellen kledingpakket

In samenspraak met u wordt het kledingpakket samengesteld. Tijdens dit proces kijken we naar comfort, materiaal en kleuren. Voordat de definitieve keuze gemaakt wordt, organiseren we een passessie. Dit kan op één van onze Isero vestigingen of op locatie naar keuze. In het online bestelsysteem nemen we per medewerker de maten op en de kleding waaruit gekozen kan worden. De kleding houden we op voorraad op de vestiging. Hierdoor kunnen we bestellingen snel verwerken en nieuwe medewerkers voorzien van de juiste werkkleding. Wanneer dit wenselijk is voorzien we de werkkleding ook direct van een logo.

Ook voor het beheren van uitgave pbm’s, gereedschap en andere persoonsgebonden bedrijfsmiddelen

Het kledingmanagement systeem is ook geschikt voor het beheren van de uitgave van pbm’s, gereedschap en andere persoonsgebonden bedrijfsmiddelen. Ook hierbij stellen we samen met u het pakket samen.
De persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen zonder punten besteld worden, maar door ze toch via het systeem beschikbaar te stellen heeft u inzichtelijk wat er per medewerker verbruikt wordt. Wist u dat u uw bouwhelmen ook van een logo kunt voorzien? Ook dit kunnen we opnemen in het online bestelsysteem.

'Een eigen kleding- en schoenenpakket voor het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis'

Binnen het Isero Budget Management Systeem (IBMS) is het mogelijk zelf een eigen kleding en/of schoenenpakket samen te stellen.

Isero Budget Management Systeem (IBMS)

In deze video leggen wij u graag uit hoe IBMS uw organisatie kan helpen met het bestellen van werkkleding en het beheren van uw budget.

Meer weten?

Lees meer in onze folder of neem contact op met één van onze vestigingen.

Al IBMS klant bij Isero?

Indien u hulp nodig heeft met het inloggen of een andere vraag over uw IBMS omgeving neem dan contact op via één van onderstaande buttons of ga direct naar ibms.isero.nl