Isero Tool Management (ITM)

In het bezit van veel machines, gereedschap en een groot aantal arbeidsmiddelen wat gekeurd moet worden? Dit werk nemen wij graag uit handen met Isero Tool Management. Onze keurmeesters zijn gecertificeerd om gereedschap, machines, valbeveiliging, ladders, trappen, steigers en bhv koffers te keuren.

Het keuren van machines, apparaten, klimmateriaal, trappen, ladders en vele andere arbeidsmiddelen is wettelijk verplicht. De werkgever is verantwoordelijk voor deze arbeidsmiddelen, dus ook voor de keuring ervan. Tevens moeten op de arbeidsplaats de bewijsstukken aanwezig zijn van de uitgevoerde keuringen. Onze keurmeesters leggen alle benodigde informatie, certificaten, keuringsstatus en locatie, vast in een persoonlijke online omgeving.

We starten met een 0-meting. Deze wordt uitgevoerd door onze keurmeester. Alle arbeidsmiddelen worden gekeurd, voorzien van barcodes en keuringsstickers. Vervolgens wordt de volledige machine uitrusting en het arbeidsmiddelen pakket opgevoerd in het online systeem. Vanaf dat moment wordt er jaarlijks een keuringsafspraak gemaakt.


Gereedschap­beheer software van Isero

Binnen de persoonlijke online omgeving staat inzichtelijk, per product, aangegeven wat de keuringsstatus is en is per product het certificaat toegevoegd. Bij een (onverwachte) inspectie kun je eenvoudig de benodigde informatie uit het systeem halen.

Onze keurmeesters houden de administratie bij

Onze keurmeesters houden de administratie bij en voeren de jaarlijkse keuringen uit. Op een van te voren afgesproken dag, tijd en locatie komt de keurmeester langs. Kleine reparaties, zoals het vervangen van een snoer, worden direct uitgevoerd. Na het keuren wordt de volledige administratie bijgewerkt.

Wij keuren volgens de wettelijke NEN normering

Onze keurmeesters zijn gecertificeerd om keuringen uit te voeren volgens de wettelijke NEN normering. Zo weet je zeker dat alle machines en arbeidsmiddelen voldoen aan de wettelijke norm.Keuren van BHV koffers

Naast gereedschap en arbeidsmiddelen keuren wij ook BHV koffers. Dit houdt in dat wij de koffer controleren op houdbaarheid en volledigheid. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste middelen wanneer er eerste hulp verleent moet worden. De datum van keuring, registreren wij in de online omgeving van ITM. Zo heb je altijd inzichtelijk wanneer de koffer gekeurd is. Na de keuring verzegelen wij de koffer. Is een deel van de inhoud aangebroken of over datum? Wij vervangen alleen de benodigde delen, dat zorgt voor minder verspilling en is het niet meer nodig een hele nieuwe koffer aan te schaffen.Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Isero helpt u graag met het beheren van uw gereedschap, machines en arbeidsmiddelen. Neem contact op met uw accountmanager of (dichtstbijzijnde) vestiging.


Al ITM klant bij Isero?

Indien u hulp nodig heeft met het inloggen of een andere vraag over uw ITM omgeving neem dan contact op via één van onderstaande buttons.