chatbox mail telefoon vestiging

Kwaliteit, comfort en duurzame materialen

Een kledingpakket wat past bij de huisstijl van het bedrijf, veiligheid biedt voor het personeel, een hoog draagcomfort heeft, van goede kwaliteit is én gemaakt is van duurzame materialen. Met deze wensen als uitgangspunt ging onze Bedrijfskleding en PBM specialist Jette van Erp in gesprek met klant Leeuwerik Plaat; importeur, groothandel en bewerker van constructief en decoratief plaatmateriaal uit Eindhoven.

Wensen klant als uitgangspunt

Jette: “In het eerste gesprek luister ik altijd goed naar de wensen en eisen van de klant. Heeft de klant overal aan gedacht? Past wat men wil inderdaad het beste bij de werkzaamheden die uitgevoerd worden? Er zijn veel mogelijkheden qua kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en er bestaat geen pakket wat past bij elke klant. Alles is maatwerk. Zodra we dit inzichtelijk hebben, kunnen we een goed advies neerleggen qua merk en kledingpakket.”

Keuze voor draagcomfort en duurzaamheid

Peter Smulders inkoper bij Leeuwerik Plaat: “Onze collega’s zijn tijdens hun werk volop in beweging. De kleding moet daarom comfortabel zitten. Qua kleuren wilden we de kleuren uit onze huisstijl terug laten komen, maar we vinden het ook belangrijk dat de kleding van duurzame materialen gemaakt is. Zo kwam Isero bij ons met het voorstel voor kleding van Mascot.”
Jette: “Mascot heeft een lijn winter- en zomerkleding in de kleur die goed past bij de huisstijl van Leeuwerik Plaat en levert daarnaast comfortabele kleding van duurzame materialen en goede kwaliteit.”

De draagtest

Voordat er een definitieve keuze gemaakt wordt, wordt de kleding getest. Jette: “Het is belangrijk dat door de klant ervaren wordt hoe de kleding tijdens de dagelijkse werkzaamheden zit. Is het comfortabel? Geeft het voldoende bewegingsvrijheid? Wanneer dit getest is, geeft het vertrouwen dat de juiste keuze gemaakt is.”
Peter: “We waren direct tevreden met het voorgestelde pakket. Het voldoet aan onze wensen en tijdens de draagtest kregen we positieve feedback van onze collega’s.”

Isero Budget Management Systeem

Leeuwerik Plaat maakt gebruik van het kleding management systeem van Isero, het: Isero Budget Management systeem (IBMS). Peter: “Met dit systeem hebben we altijd inzichtelijk wat de kosten zijn van de bedrijfskleding en PBM’s. Sinds we dit systeem gebruiken zien we dat de kosten voor bedrijfskleding naar beneden gaan. Iedereen krijgt punten waarmee ze, het hele jaar door, zelf de kleding via het systeem kunnen bestellen. Uit de rapportages blijkt dat er nu pas besteld wordt wanneer ze het echt nodig hebben.”
Jette: “Wij houden het kledingpakket op voorraad in onze vestiging Isero Eindhoven. Hier hebben we de beschikking over een drukpers, waarmee we de kleding zelf bedrukken met het logo van de klant. De bestelde kleding verpakken we per persoon en leveren dit bij de klant. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar. Wanneer een nieuwe medewerker aangenomen wordt, komt hij/zij naar ons toe en passen we het pakket door. Alle gegevens worden direct toegevoegd aan het IBMS. Zo blijft het systeem altijd up to date.”

Over Leeuwerik Plaat

Leeuwerik is importeur, groothandel en bewerker van constructief en decoratief plaatmateriaal. De hoofdvestiging bevindt zich in Eindhoven en daarnaast hebben ze een vestiging in Hoevelaken en Drachten. Leeuwerik is gespecialiseerd in plaatmateriaal.


Meer weten?

Isero denkt graag met u mee over uw kleding management systeem. Lees meer in onze folder of neem contact op met één van onze vestigingen.