Magazijn-
container met uw voorraad op uw bouwlocatie

Nooit meer misgrijpen en altijd up-to-date voorraad? Wij bieden voor grotere bouwprojecten de mogelijkheid om op uw bouwlocatie een magazijncontainer te plaatsen. Deze container wordt voorzien van voorraadproducten afgestemd op uw project en bouwfase zoals bijvoorbeeld een compleet ankerplan, luchtdicht bouwen plan, bevestigingsmiddelen, lijmen en kitten en hang- en sluitwerk.

Voorraad altijd up-to-date

Isero bepaalt samen met u welke producten (en in welke hoeveelheden) op dat moment nodig zijn voor uw bouwproject. Andere bouwfase in de planning? Dan kijken we graag samen welke producten niet meer nodig zijn en welke producten opgenomen moeten worden in uw  magazijncontainer.

Voorraadbeheer met barcode scanner

De voorraad houdt u bij met onze Isero app. Uw medewerker scant (met een scanner of via een smartphone) het benodigde product en dankzij de vooraf besproken min max voorraad in ons systeem zien wij of er nieuwe bevoorrading nodig is. De volgende werkdag wordt de container direct door ons bijgevuld. Zo grijpen uw medewerkers nooit meer mis en houden wij uw voorraad altijd op peil. Geen scanner of smartphone? Wij werken ook met bestellijsten.

2 type magazijn containers

Wij bieden 2 soorten magazijncontainers: een 10ft of een 20ft.

- Volledig ingericht

  • De containers worden door ons ingericht als magazijn. Er is verlichting, enkele wandcontactdozen, de buitendeuren zijn voorzien van een hangslot en de binnendeuren van een elektronisch slot. De container is voorzien van stellingen en de artikelen liggen in de schappen, voorzien van labels met artikelinformatie en barcodes.

- Alleen toegankelijk voor geautoriseerd personeel

  • De container is voorzien van elektronische toegangscontrole. U bepaalt wie de container in mag. Iedereen die bevoegd is om de container in te gaan, krijgt een tag waarmee de container geopend kan worden

tekening indeling Isero magazijncontainer 10ft
tekening indeling Isero magazijncontainer 20ft

Meer weten?

Isero helpt u graag met een voorraadcontainer op uw bouwlocatie.

Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons.