Onderhoudscontract voor uw toegangscontrolesysteem.

Een toegangscontrole systeem heeft jaarlijks onderhoud nodig, daarmee voorkom je storingen en zorg je ervoor dat het gehele systeem goed blijft functioneren. Isero biedt een onderhoudscontract aan voor ieder toegangscontrolesysteem.

24/7 storingsdienst voor uw toegangscontrolesysteem

Ondanks goed onderhoud kan er altijd onverhoopt een storing optreden. Dan is het prettig als je direct een melding kunt maken en dat er zo snel mogelijk een monteur komt om de storing te verhelpen. Isero staat in dat geval 24/7, dus ook in de avonden en weekenden, paraat om onverhoopte storingen zo snel mogelijk te verhelpen.

Onze werkwijze

Bij aanvang van ieder project wordt elke deur in een plattegrond voorzien van een code waarbij we exact de specificaties van de toepaste producten administreren in ons systeem. In overleg plaatsen we op elke deur en in elk kozijn een QR-code met een uniek nummer. Bij een storing kun je de QR-code scannen, waarna je op een formulier komt waar de storing 24/7 gemeld kan worden, dus ook in de avond en in het weekend! Doordat wij alle gegevens direct uit het systeem kunnen halen, is de monteur goed voorbereid en heeft hij de juiste onderdelen en gereedschappen bij zich.

Meer informatie

Isero denkt graag met u mee over een onderhoudscontract voor uw toegangscontrolesysteem.
Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons.