Postkasten en pakketautomaten

Een postkast of pakketautomaat voor een appartementencomplex of bij een bedrijfsverzamelgebouw: het verschilt per situatie wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast adviseren wij graag in de keuze voor een (gecombineerd) bel- en intercomsysteem en leveren wij diverse accessoires en onderdelen voor zowel postkasten als pakketautomaten.

Isero heeft postkasten voor binnen en buiten in diverse formaten en in verschillende uitvoeringen. De postkasten kunnen bijvoorbeeld in het kozijn of in de gevel geplaatst worden, maar vrijstaand is ook een optie.

Soorten postkasten

Inbouwkasten

Bij inbouwkasten wordt de post aan de buitenkant/voorzijde van het pand erin gedaan en aan de achterzijde van de kast, binnen, eruit gehaald. Deze postkasten worden in het kozijn of de gevel geplaatst en kunnen dus ook functioneren als een afscheidingswand van een entree.

Wandkasten

Bij wandkasten wordt de post er aan de buitenkant/voorzijde erin gedaan en ook eruit gehaald. Deze postkasten worden tegen een muur geplaatst, bijvoorbeeld in een algemene entreehal.

Buitenkasten

Buitenkasten zijn spatwaterdicht en kunnen zowel als wandkast of vrijstaand geplaatst worden. Vrijstaande kasten zijn ideaal wanneer men buiten niet overdekt kan staan.

Pakketautomaat

Er worden dagelijks meer dan tien miljoen pakketten geleverd in het hele land door diverse pakketdiensten. Dit aantal gaat naar verwachting alleen nog maar verder stijgen en dan met name het aantallen pakketten wat aan particulieren geleverd wordt. Met een pakketkast bij een woon- en appartementencomplex is het niet noodzakelijk voor de bewoners thuis te zijn. Met een persoonlijk portal kan de pakketautomaat beheerd worden door de bewoners/ontvangers zelf. Wij inventariseren graag samen met u de stroom pakketten naar uw complex en de juiste pakketautomaat voor die situatie.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over postkasten en pakketautomaten.