Voorraad bijbestellen met online bestellijsten of scanboeken

Om eenvoudig je voorraad weer aan te vullen, is het mogelijk gebruik te maken van online bestellijsten of een scanboek. Heb je een account op isero.nl dan heb je de mogelijkheid bestellijsten aan te maken met al je favoriete en veel gebruikte producten. Met het gebruik van een scanboek kun je eenvoudig en snel het gebruikte producten scannen en bestellen.

Online producten bestellen zonder zoeken met bestellijsten

Binnen je eigen omgeving op onze webshop is het mogelijk digitale bestellijsten aan te maken. Je kunt er meerdere aanmaken en vullen met alle favoriete/veel bestelde producten. De producten kunnen besteld worden per stuk of in een bulk. Veranderd de fase van het project? Dan kun je eenvoudig en snel de bestellijst aanpassen, zodat deze altijd up to date blijft.

Producten bestellen vanuit auto of magazijn met een scanboek

Een scanboek is een fysiek geprint document waar al je favoriete producten in staan. Vanuit ons systeem kunnen wij een scanboek genereren en heb je een overzichtelijk document van alle producten, de EAN code, de besteleenheid en een foto van het product. Gebruik je een product? Dan scan je de EAN code en kun je het product direct in onze webshop bijbestellen.

Meer informatie