Een Skantrae deur koop je bij Isero

Isero is leverancier van Skantrae deuren. Skantrae biedt al ruim 40 jaar een uitgebreid assortiment binnendeuren, buitendeuren, glas, deurbeslag, plinten en toebehoren

Skantrae binnendeuren

Binnendeuren van Skantrae zijn geschikt voor iedere toepassing: van keukendeur en badkamerdeur tot slaapkamerdeur of kastdeur.

SKANTRAE SLIMSERIES

Skantrae SlimSeries deuren zijn strak vormgegeven houten binnendeuren met extreem smalle deurstijlen. Op zoek naar een minimalistisch design? Dat is SlimSeries One. Leverbaar in een witte of zwarte grondlak en toepasbaar als draaideur en schuifdeur. Op zoek naar een taatsdeur? Kies dan voor de SlimSeries Ultra, keuze uit 3 verschillende glassoorten (blank glas, nevel glas en rookglas) en paneeldeuren.

Skantrae SSL 4004

De SSL 4004 is een binnendeur uit de serie SlimSeries. Deze houten binnendeur is zwart gegrond en is verkrijgbaar met blank glas, nevelglas of rookglas met 25 mm roedes die voor verbinding tussen de ruimtes zorgen. Dit deurmodel kun je gebruiken als draaideur, maar kan ook als schuifdeur worden gemonteerd door middel van een schuifdeursysteem.

Skantrae Taatsdeur

De SlimSeries Ultra deurenlijn is verkrijgbaar als taatsdeur. Een taatsdeur, die ook vaak pivotdeur wordt genoemd, is een kozijnloze binnendeur die om een verticale as draait. De taatsdeuren hebben smalle stijlen van slechts 30 mm breed en een horizontale bovendorpel en onderdorpel van 80 mm hoog.

Skantrae buitendeuren

Skantrae biedt een ruim assortiment buitendeuren aan, voor elke woning biedt Skantrae een passende stijl. Met een Skantrae buitendeur ga je niet alleen voor een stijlvol model, ook kies je voor veiligheid en kwaliteit.

Skantrae voordeur

Skantrae biedt verschillende soorten buitendeuren, met en zonder glas. Daarnaast is er ook gedacht aan veiligheid. De tuindeuren, balkondeuren en terrasdeuren van Skantrae zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2. Bovendien wordt alleen veiligheidsglas gebruikt dat voldoet aan de NEN 3569 norm. Dit glas is vijf keer sterker dan normaal glas, wat de kans op breuk aanzienlijk verkleint. Nagenoeg het volledige assortiment buitendeuren is gemaakt van FSC® gecertificeerde (hard)houtsoorten die alleen voldoen aan de laatste Europese wet- en regelgeving waarmee de import van illegaal gekapt hout wordt voorkomen.

KMO keurmerk

Skantrae deuren voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen van onder meer het Bouwbesluit. De buitendeuren worden gemaakt van massief hout. Daarbij gebruikt Skantrae alleen KOMO gecertificeerde materialen zoals lijmen, sealers en zwelband tussen de dorpels. Daarnaast zijn alle deuren voorbehandeld met een grijze primer (RAL 7001 of RAL 7004). Hierdoor blijven de deuren gegarandeerd minimaal 7 jaar in perfecte conditie, functioneren soepel en sluiten goed.

Meer informatie over ons Skantrae aanbod?

Bekijk het aanbod van Skantrae deuren in de brochures en neem contact op met een van onze vestigingen