Sleutelbeleid was toe aan verbetering

Het sleutelbeleid van het Alfrink College in Zoetermeer was toe aan verbetering. Zoals veel oudere organisaties maakten zij gebruik van sleutels en was goed sleutelbeheer niet meer mogelijk. Isero adviseerde het Alfrink College in haar keus voor een elektronisch toegangscontrolesysteem: “Het voelt nu een stuk veiliger”.

Problemen door verouderd sleutelplan

De school had dagelijks te maken met de gevolgen van een verouderd sleutelplan. Er raakten sleutels kwijt of mensen zeiden dat ze hun sleutel al hadden ingeleverd terwijl dat niet zo was. Mensen konden in ruimtes waar ze niks te zoeken hadden.

Keuze voor een zo flexibel mogelijk toegangscontrolesysteem

Het Alfrink College was op zoek naar zo flexibel mogelijke oplossing. Een nieuw elektronisch toegangscontrolesysteem met een druppel tag als sleutel was voor het Alfrink College het antwoord.

“We kunnen gelijk alles aanpassen en snel reageren op bepaalde wensen of andere dingen vanuit de school. We kunnen iedere dag, ieder moment van de dag de sleutel zelf aanpassen. Het voelt nu een stuk veiliger” aldus Rob van der Stap, hoofdconciërge.

 

Meer weten?

Isero denkt graag met u mee welk toegangscontrolesysteem voor u het meest geschikt is

Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons.