Toegangs-
controle

Voor veel organisaties is het belangrijk om de toegang tot bijvoorbeeld het bedrijfspand, parkeerplaats of bepaalde ruimtes van het bedrijf te beperken tot een selecte groep, eventueel met vastgestelde tijdstippen. Een toegangscontrolesysteem biedt dan uitkomst.

Waarom een toegangscontrole-
systeem?

Met een toegangscontrolesysteem kunt u de toegang per individu beheren en ongewenst bezoek voorkomen. Door het toepassen van deze vorm van fysieke toegangsbeveiliging beschermt u niet alleen uw medewerkers, maar ook uw gebouw, producten en data. Per persoon bepaalt u de toegangsrechten, wanneer nodig kan ook per direct de toegang gedeactiveerd worden. Verdachte activiteiten, zoals een poging tot binnenkomen zonder geautoriseerde sleutel, worden direct opgemerkt door het systeem.

Voordelen van een toegangscontrole-
systeem

Een toegangscontrolesysteem biedt veel voordelen: het veiligheidsgevoel van u en uw medewerkers wordt verbeterd en u ervaart meer gemak en comfort. Geen grote sleutelbossen meer, maar 1 digitale sleutel. Door te investeren in een goede toegangscontrole bespaart u niet alleen directe kosten, zoals het inzetten van een slotenmaker bij een defect, maar ook indirecte kosten zoals bijvoorbeeld diefstal van uw producten of zelfs bedrijfsinformatie.

Op de seconde bijhouden wie in uw gebouw is

Met een toegangscontrolesysteem is het mogelijk gebruik te maken van de anti passback optie. Dit betekent dat men zowel bij het naar binnen als het naar buiten gaan hun digitale sleutel moeten scannen. Dat betekent dat u ieder moment van de dag kan zien wie nog in uw gebouw is. Sleutel tags, pasjes of druppels kunnen daardoor niet doorgegeven worden aan anderen.

Soorten toegangscontrole

Isero biedt verschillende soorten toegangscontrolesystemen. Hierbij maken wij onderscheid tussen RFID- en NFC toegangscontrole.

Onderhoud van uw toegangscontrole-
systeem

Wij raden aan altijd preventief onderhoud uit te laten voeren aan uw toegangscontrolesysteem. Zo wordt één keer per jaar uw complete systeem gecontroleerd en onderdelen, indien nodig, opnieuw afgesteld of vervangen. Door uw systeem te onderhouden zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw software niet verouderd, daardoor loopt u geen risico op gaten in uw toegangsbeheer en beveiliging.

Beheer van uw toegangscontrole-
systeem uitbesteden

Zelf geen tijd kwijt willen zijn aan het beheren van uw toegangscontrolesysteem? Isero neemt u dit graag uit handen. Wij kunnen het beheer zowel op afstand als op locatie uitvoeren. Dit is afhankelijk van het soort werkzaamheden.

2500 deuren met (digitale) toegangscontrole in 330 panden

Op verzoek van woningbouwvereniging Lieven de Key hebben wij 330 panden / 2500 deuren voorzien van digitale toegangscontrole.

Meer weten?

Isero denkt graag met u mee over uw toegangscontrolesysteem.
Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons.