Voorraadbeheer in uw werkbus

Nooit meer misgrijpen op precies dát onderdeel dat hard nodig is om de klus te klaren? Weg moeten van de klus om materialen te gaan halen wat vooral tijdsverlies veroorzaakt? Dat is niet meer nodig met het Voorraadbeheer in de werkbus van Isero.

Bepalen van de voorraad

Het is niet meer nodig de vakman eerst naar een klus te sturen om op te nemen wat er moet gebeuren en welke spullen daarvoor nodig zijn. In samenspraak met u bepalen we het assortiment wat standaard aanwezig moet zijn in de bus. Denkt u hierbij aan; hang- en sluitwerk, verbruiksmaterialen, sanitair en installatiemateriaal. Naast het bepalen van het assortiment kunt u aangeven hoe u de verbruikte materialen wilt bijbestellen en met welke frequentie deze weer aangevuld moeten worden. Nu weet u zeker dat altijd de juiste spullen in de bus aanwezig zijn.

Voorraadbeheer met scanner

Zodra er een product uit de bus wordt gehaald, wordt het artikel gescand met bijvoorbeeld de Isero App op de telefoon of vanuit een scanboek met een handscanner. Hierin zijn diverse mogelijkheden. De verbruikte materialen worden per dag doorgestuurd naar Isero. De benodigde materialen worden verzameld en kunnen naar wens geleverd worden op locatie, het kan opgehaald worden bij de vestiging of geleverd worden door middel van een nachtlevering in de bus. Uw werkbus is dan altijd voorzien van de juiste voorraad. Geen scanner of smartphone? Wij werken ook met bestellijsten.

Koppeling met uw systeem

Wij zorgen ervoor dat ons systeem kan communiceren met uw ICT-systeem. Wij richten het systeem voor u in naar uw wensen en behoeften. Zodra het systeem is ingericht kunt u er direct mee aan de slag.

De voordelen op een rij:

  • Altijd de juiste materialen beschikbaar in de werkbus
  • Vooraf opnemen van de klus is niet meer nodig
  • Vermindering van vervoersbewegingen
  • Reductie van de kosten door onnodige voorraad
  • Eén verzamelfactuur per bus

Meer weten?

Isero helpt u graag met uw voorraadbeheer in uw werkbus.

Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons.