Werkkleding passen

Het is van essentieel belang dat uw werkkleding functioneel is en comfortabel zit. De juiste maat en een goede pasvorm maakt hierin een groot verschil. Daarom is het prettig als u, en eventueel de rest van de medewerkers, de werkkleding van tevoren kunt passen. Wij organiseren graag voor u een passessie bij ons op de vestiging of bij u op locatie.

Werkkleding passessie op locatie

Voorafgaand aan de passessie helpen en adviseren wij u bij de keuze van het pakket werkkleding. Wanneer deze keuze gemaakt is, kan de kleding gepast worden. Tijdens een passessie bij u op locatie zorgen wij dat we van het gekozen pakket alle soorten en maten bij ons hebben. Denk hierbij ook aan diverse lengtematen. Onze PBM specialist zal de passessie begeleiden en iedereen adviseren in de juiste maat.

Werkschoenen passen op locatie

Ook bij uw werkschoenen is het belangrijk dat deze de juiste maat en pasvorm hebben. Net als bij de werkkleding kunt u ook werkschoenen op locatie passen. Vooraf wordt er een soort schoen gekozen en met diverse maten komt onze specialist bij u op locatie en wordt u geadviseerd in de juiste maat.

Gehoorbescherming aanmeten op locatie

Een passessie combineren met bijvoorbeeld het aanmeten van gehoorbescherming is ook mogelijk.

Werkkleding met logo

Zodra de kleding gekozen en gepast is, kunnen wij het eventueel voorzien van een logo en zorgen wij er vervolgens voor dat de kleding per persoon verpakt, bij u afgeleverd wordt.


Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over een passessie bij ons of op uw locatie? Onze medewerkers geven u graag advies. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken met één van onze PBM specialisten.

‘De kleding moet comfortabel zitten’

Leeuwerik Plaat kiest voor kwaliteit, duurzaam en comfortabele werkkleding.