Distributiecentrum Isero volledig operationeel in Waddinxveen

Na een bouw van 8 maanden en een strakke voorbereiding is het distributiecentrum van Isero - ijzerwarengroothandel voor bouwprofessionals en technische diensten - nu volledig operationeel aan de Dirk Verheulweg 3 in Waddinxveen. De ondersteunende diensten en staffuncties mochten begin juli hun intrek al nemen.

 

Eén centraal distributiecentrum

Vele jaren heeft Isero haar distributiecentrum aan de Industrieweg in Woerden gehad. Als gevolg van de snelle groei, door een combinatie van overnames en het openen van vestigingen, werd het pand in Woerden te klein en is Isero op zoek gegaan naar een nieuw distributiecentrum. Bert Bunschoten, Algemeen Directeur Isero: “Het nieuwe bedrijventerrein logistiekpark A12 in Waddinxveen biedt ons voldoende ruimte en is goed bereikbaar.”
 

Duurzaamheid

Het pand heeft een oppervlakte van ca. 11.000m² en voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen, een belangrijke randvoorwaarde voor Isero. Het hele pand wordt verwarmd met een warmtepomp op lucht en op het dak komen zonnepanelen. Daarnaast wordt het regenwater opgevangen voor de telers in de buurt.

Bert Bunschoten vervolgt: “Met dit nieuwe distributiecentrum kunnen we onze logistiek integreren en onze verdere groeiambities realiseren. Verder kunnen we onze nieuwe webshop beter ondersteunen en bouwen aan één organisatie met alle ondersteunende diensten op één locatie”.