Opbrengst van de "Samen. Meer voor elkaar" campagne

Gedurende de periode van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 23 juni, stond Isero volledig in het teken van de campagne "Samen. Meer voor elkaar." Deze bijzondere campagne bracht Isero-medewerkers, klanten en leveranciers samen om bij te dragen aan vier goede doelen.

Trots

Met grote trots delen wij mee dat we samen met onze klanten en leveranciers een totaalbedrag van € 45.179,84 hebben opgehaald. Dit fantastische resultaat werd behaald doordat Isero medewerkers  30.282.646 stappen hebben zetten, doordat onze vestgingen 10 zakken vol met PET-flessen hebben ingeleverd, door donaties te verzamelen via Tikkies en door het succesvolle SellaRonda-evenement te organiseren.

SellaRonda

Een hoogtepunt van de campagne was de SellaRonda Bikeday op zaterdag 10 juni, waarbij medewerkers, klanten en leveranciers gezamenlijk fietsten voor het goede doel. Alle donaties die tijdens dit evenement zijn opgehaald, zijn via een KWF actiepagina rechtstreeks gedoneerd aan het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding). We willen graag onze sponsors Brem funderingsexpertise, DOM Nederland, Gebr. Bodegraven BV, Fischer Benelux, JM Totaalafdichtingen, SecuProducts, Schroeder-Ankers BV en Heembouw extra bedanken voor hun steun tijdens dit evenement maar ook alle deelnemers.

Verdeling donaties

De verdeling van het totaal bedrag is als volgt:

KWF € 35.546,51
Hartstichting € 3.226,51
Ronald McDonald kinderfonds € 3.211,51
Make A Wish € 3.195,41