Isero SellaRonda BikeDay

Midden in de Dolomieten ligt de Sella, een majestueus bergmassief dat het uitzicht in de wijde omgeving domineert. Rondom dit bergplateau ligt een van ’s werelds bekendste fietsroutes: de Sella Ronda. Sella Ronda is een route in de Dolomieten en is 55 kilometer lang en heeft 1691 hoogtemeters. 25.4 kilometer van het parcours gaat bergop. Op de route bevinden zich 4 officiële beklimmingen.

Sella Ronda Bike Day

Het doel van de fietstocht is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Het KWF  staat voor het leven en zet zich in voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiënte ondersteuning. Dit is hard nodig want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker. Middels een Isero SellaRonda actiepagina op de website van KWF halen wij donaties op.

Ons team gaat op zaterdag 10 juni deze toer rijden. Iedere deelnemer heeft als doelstelling  om gezamenlijk het streefbedrag bij elkaar te fietsen.
Maar een parcours van 55 kilometer lang en met 1691 hoogtemeters is niet iets wat je ongeoefend even kunt doen. Daarom zijn er diverse trainingsritten voor onze deelnemers georganiseerd.

Sponsors

We bedanken de sponsors die ons sportieve team ondersteunen.