Isero SellaRonda BikeDay

Midden in de Dolomieten ligt de Sella Pass. De Sellapas vormt in Italië de verbinding tussen het Val di Fassa en het Val Gardena. De pashoogte loopt ook over de grens tussen de Italiaanse provincies Trente en Zuid-Tirol.

De Sella Pass is onderdeel van de SellaRonda Bikeday. SellaRonda Bikeday is een route dwars door de machtige Dolomieten en is 55 kilometer lang en heeft 1691 hoogtemeters. 25.4 kilometer van het parcours gaat bergop. Op de route bevinden zich 4 officiële beklimmingen.

Waarom de Isero SellaRonda Bikeday?

Als onderdeel van ‘Samen. Méér voor elkaar’ gaan we de Isero SellaRonda Bikeday fietsen, samen met klanten, leveranciers en een aantal collega’s. Zo kunnen we samen voor méér gaan en het KWF steunen. Want dat is het doel van de Isero SellaRonda Bikeday, samen zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.
Het KWF staat voor het leven en zet zich in voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiënte ondersteuning. Dit is hard nodig want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker.
Middels een Isero SellaRonda actiepagina op de website van KWF halen de deelnemers donaties op.

“Ik heb vandaag de route gereden met mijn beste vriend op mijn rug, deze uitdaging ging ik voor hem aan.”

Ons team van 45 personen gaat op zaterdag 8 juni de SellaRonda Bikeday fietsen. Iedere deelnemer heeft als doelstelling om € 1.000,- aan sponsorgeld op te halen. Onze doelstelling is om dit jaar € 40.000,- met de Isero SellaRonda Bikeday op te halen.
Dit doen we door onder andere ook sponsorpakketten aan te bieden. Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via sellaronda@isero.nl.

Team

Ons team bestaat uit klanten, leveranciers en Isero collega’s. De SellaRonda Bikeday is een parcours van 55 kilometer lang en met 1691 hoogtemeters. Dit is niet iets wat je ongeoefend kunt fietsen. Daarom organiseert Isero een trainingsrit in Nederland zodat het team elkaar kan leren kennen. Maar in de dagen voor de SellaRonda Bikeday organiseren wij ook trainingsritten in de omgeving van Canazei. Zo kan men echt voelen hoe het is om door de machtige Dolomieten te fietsen.

“Diverse keren heb ik mij afgevraagd waarom ik nog zou blijven proberen om die berg op te klimmen, maar toen wist ik het. Ik doe dit voor het KWF!”