Sterke groei Regts|Isero: na Drachten volgen Groningen en Zwolle

De nieuwe vestiging van Regts | Isero in Drachten staat model voor de ambities van de gespecialiseerde ijzerwarengroothandel en dienstverlener voor bouwprofessionals. Nieuwe vestigingen in Zwolle, aan de 'Lichterweg 1C' en Groningen aan de 'Emdenweg 1' volgen nog dit jaar. Marco Bergsma en Jos Brink lichten groei en werkplezier toe.

Regts | Isero is marktleider in de Nederlandse ijzerwarenhandel met 69 vestigingen. In 2022 sloot de Friese ijzerwarengroothandel Regts zich aan bij Isero en vanaf dat moment richt Regts | Isero zich op uitbreiding in het noorden en oosten van Nederland. „Die regio gaan we stap voor stap met vestigingen invullen, want we zetten in op volledige landelijke dekking. Deze nieuwe vesting aan de Florijn in Drachten is de eerste stap die onze groeiambitie duidelijk maakt. Dit najaar openen we ook nog nieuwe vestigingen in Zwolle en in Groningen”, vertelt Marco Bergsma, Regiomanager vestigingen & technische dienst van Regts | Isero Regio Noordoost. „We komen met die uitbreiding tegemoet aan de behoefte van onze klanten. Een toenemend aantal klanten werkt in een grote geografische regio en dan is het heel efficient om de afstand tot een vestiging zo klein mogelijk te hebben. Ook merken we dat onze producten en diensten voldoen aan de wensen van bouwprofessionals: we hebben een groeiend aantal klanten. Daarom groeien we ook in vestigingen: waar je ook bent voor je klus, Isero is in de buurt.”

De ambitie van Isero
„We doen graag méér voor onze klanten o.a. door ons steeds breder wordend assortiment producten en diensten. Daarom zijn we heel blij met deze vestiging aan de noordkant van Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31, dichtbij de snelweg en uitvalswegen. Een gemotiveerd team met kennis en kunde, een ruime lichte vestging die model staat voor wat we bieden. Een compleet en overzichtelijk assortiment producten voor de bouw, inclusief veiligheidskleding en PBM’s. En zoals bij al onze vestigingen kun je hier ook terecht voor onderhoud. Gereedschap heb je binnen twee dagen weer beschikbaar op de vestiging van jouw keuze en als het toch sneller moet, regelen we dat. Regts | Isero zorgt altijd voor een passende oplossing”, vult Jos Brink, commercieel manager Regio Noordoost aan. „De kracht van Regts | Isero wordt ook in het noorden en oosten van het land steeds zichtbaarder, met ieder jaar meer vestigingen. 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 50.000 direct uit voorraad leverbaar. We hebben een fijnmazig distributienetwerk, eigen chauffeurs, eigen technische dienst en een werkplaats. Afspraak is afspraak: de juiste spullen op de juiste tijd op de juiste plaats. Nu ook vanuit Drachten en nog dit najaar volgen nieuwe locaties aan de oostkant van Groningen richting Meerstad en in Zwolle tussen Stadshagen en Zwolle Zuid. Volgend jaar groeien we door naar meer vestgingen in onze regio noordoost. Steeds dichter bij de klant en zijn klus. Regts | Isero doet méér.”

Wat heb jij nodig?
Florijn 7 Drachten: de voormalige autoshowroom is nu een royale en lichte Regts | Isero- vestiging op een strategische locatie. „Ook als je ons nog niet kent: zie het als een open uitnodiging om binnen te stappen. Zit je in de bouw of ben je bij de bouw betrokken, stap gerust binnen. We helpen je graag bij jouw vraag of klus, wat het ook betreft. Maak kennis met wie we zijn: dienstverleners voor de bouw in de sfeer van een familiebedrijf. Met een groeiend assortiment producten, met materiaal – of projectadvies van specialisten, van gereedschap tot toegangsbeheer. Een ambitieuze en vernieuwende groothandel met aandacht voor mens en milieu. Dat betekent naast veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen natuurlijk aandacht voor verduurzaming. We geven producten en kleding een tweede leven en je kunt je plastic flesjes gewoon bij ons inleveren. Luisteren naar de vraag van de klant in de bouw en kijken hoe we jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Op de vloer, aan de telefoon of bij jou op je klus.”

Met plezier aan de slag!
Werken met de bouw. Niet alleen voldoen aan de klantvraag, maar vooral ook aan de klantbehoefte. Isero doet méér. „Of dat in een van onze vestgingen is of op locatie, we zijn er met de juiste mensen en middelen zoals apps. Sommige klanten halen het liefst zelf op wat ze nodig hebben, anderen bestellen liever en laten het bezorgen op de zaak of de bouwplaats. Weer andere klanten ontzorgen we volledig van gedigitaliseerde voorraad tot het aanvullen van onderhoudsbussen op locatie. Het is maar net wat de klant wil en wat bij hem past. Daar is Regts | Isero op ingericht, met vestgingen, middelen, netwerk en logistiek. Maar bovenal met de juiste mensen op de juiste plek. Samen zijn we Regts | Isero: zelfstandige mensen met verantwoordelijkheid en de passie voor wat we doen. Werken vanuit vraag en wens van de klant. Kennis en kunde. Van een reparatie tot begrijpen waar het om gaat, het juiste advies kunnen geven en soms twee keer nadenken. Kan het voor de klant beter, slimmer, efficienter? Kun jij iets aanreiken dat hij nog niet zelf heeft bedacht, meedenken vanuit kostenbesparing en bedrijfsvoering? Nuchter en betrokken helpen met raad en daad, daar staan we om bekend. Dat betekent zorgen voor het adequaat opleiden van mensen, zodat ze zich van daaruit kunnen ontwikkelen. Werken vanuit passie & plezier met eigen verantwoordelijkheid. Lol hebben met je collega’s, samen het beste betekenen voor de klant. Dat bepaalt de sfeer in onze vestigingen, de plek waar klanten zich thuis voelen. Dus als je denkt, het lijkt mij ook wel wat daar te werken? Heb je die passie en een dienstverlenende technische instelling, dan kun je bij Regts | Isero altijd je hart ophalen. Bel me gerust!”, zegt Marco Bergsma. „Want Regts | Isero groeit en breidt uit. En daar zijn nog meer goede mensen voor nodig!”