Nieuw kledingpakket voor van Vliet Duurzaamhout

Afgelopen vrijdag hebben onze Bedrijfskleding en PBM specialist Mariëlle Pieper en Accountmanager Leroy van den Brink het nieuwe kledingpakket overhandigd aan 24 medewerkers van Van Vliet Duurzaamhout.

Passessie op locatie

Na een passessie op locatie hebben zij gekozen voor de kleding van Tricorp. “We zijn heel blij met de nieuwe kleding, we waren al een team en stralen het nu ook uit met onze nieuwe bedrijfskleding! De kwaliteit van de kleding, het comfort en vooral de veiligheid van onze medewerkers staat bij ons bovenaan. We zijn heel blij met de kennis en flexibiliteit van Isero, een zeer prettige samenwerking!”, aldus Hans de Vries. Manager Operations bij Van Vliet Duurzaamhout.

Onder het genot van een frietje en wat drinken kreeg iedereen zijn eigen kledingpakket en was er nog tijd voor een leuke foto. Op de foto draagt iedereen de softshell uit de Rewear collectie van Tricorp.

IBMS - Isero Budget Management Systeem

Van Vliet Duurzaamhout maakt ook gebruik van het Isero Budget Management Systeem. Mariëlle Pieper; “De gebruiksvriendelijkheid van het systeem en het eenvoudig bijbestellen van kleding sprak erg aan. We hebben diverse pakketten samengesteld en na een leuke passessie op locatie is er een keuze gemaakt. Naast draagcomfort en uitstraling is er ook gekeken naar duurzame oplossingen. Vandaar de softshell uit de Rewear collectie van Tricorp. Deze bestaat uit 100% gerecycled polyester. Naast de softshell bestaat het pakket uit t-shirts, polo’s, broeken, een fleece en voor de logistieke medewerkers een high visibility jas. Alles uiteraard voorzien van het Van Vliet Duurzaamhout logo en de jassen zelfs met de naam van de drager.”