Nieuw bij Isero; Noxxa hang- en sluitwerk

Nieuw in het assortiment van Isero is het private label Noxxa. Het omvat een compleet en professioneel hang- en sluitwerk assortiment: alles voor op en rondom elke deur. Noxxa is innovatief en kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en de unieke specificaties. Het veiligheidsbeslag is voorzien van SKG-keurmerken en certificaten en alle artikelen zijn robuust, duurzaam, en voorzien van mooie designs. Kortom, Noxxa is een vernieuwend merk met een uitstekende prijs-kwaliteit.

De drie lijnen van Noxxa:

Noxxa Basic

De basic lijn bestaat uit zowel binnendeur- als buitendeurbeslag. De Noxxa Basic lijn is, in verband met zijn grote afmetingen, integraal uitwisselbaar met het beslag van andere merken.

Noxxa Premium

De stalen onderrozetten van de Premium lijn zorgen voor een fraaie montage zonder zichtbare schroeven en patentbouten. De schilden zijn voorzien van ruberringen, zodat het beslag goed blijft zitten en voorkomt vocht bij de schroefbevestiging. Het veiligheidsbeslag heeft en unieke ronde kerntrekbeveiliging.

Noxxa Excellent

De Excellent lijn wordt vooral toegepast in de utiliteits- en luxere woningbouw. Het is geschikt voor intensief gebruik en voor rook- en brandwerende deuren. De cilinders zijn geschikt voor complete sluitsystemen en verkrijgbaar met magneetbeveiliging.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Noxxa? Van 6 tot en met 10 februari staan wij op de Bouwbeurs in Utrecht en vertellen we je graag meer.