Isero is aanwezig op de Vakbeurs Facilitair op 5, 6 en 7 juni 2024 – Jaarbeurs Utrecht

Ontdek de toekomst van toegangsbeheer en facilitaire oplossingen bij Isero op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Op onze stand delen we niet alleen de nieuwste ontwikkelingen en trends maar bieden we ook concrete oplossingen voor toegangscontrole. In een sector waar toegangsbeheer, tijdregistratie en aanwezigheidsregistratie cruciaal zijn, bieden we een geavanceerd Cloud platform. Met naadloze integraties naar bekende systemen zoals AFAS en Microsoft Azure, een alles-in-één oplossing voor jullie behoeften op het gebied van toegangsbeheer.

Haal meer uit je toegangscontrole en integreer met bestaande softwareprocessen in jullie organisatie. Het Cloud Platform biedt geavanceerde functies voor toegangsbeheer, tijd- en aanwezigheidsregistratie, waardoor je beter controle en inzicht krijgt over wie toegang heeft tot welke ruimtes en wanneer.

Naast de softwareoplossingen hebben wij ook ervaring en expertise op het gebied van diverse toegangscontrolesystemen, sluitplannen en automatische deuren. Bij ons blijven jullie volledig flexibel in het kiezen van de best passende hardware & service oplossing binnen jullie organisatie.

Het toegewijde Isero team staat klaar om te helpen met installatie, 24/7 service & onderhoud. Kom langs, Hal 10.2.11, voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een heerlijk bakje koffie.

Voor meer informatie over Toegangsbeheer &méér bekijk onze website: https://www.isero.nl/nl-nl/toegangsbeheer-en-meer.

Meld je gratis aan op https://www.databadge.net/vfg2024/reg/ en kom ons bezoeken op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. We zien je graag op één van deze dagen.