mail telefoon
Man die met een sleutel tag een deur open maakt.

Isero, uw specialist in beveiliging

Isero is de merk onafhankelijke partner die adviseert, installeert en onderhoud biedt voor uw beveiligingssysteem. Jarenlange kennis en ervaring in toegangscontrole, automatische deuren, sleutelplannen, alarmsystemen, beveiligingscamera’s en intercominstallaties.

  • BORG erkend
  • Conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • Op basis van de door het CCV opgestelde richtlijnen voor Excellent Cameratoezicht
Elektrische deurdranger die deur automatisch een deur opent.

Automatische deuren

Een deurautomaat zorgt ervoor dat een mechanische deur automatisch kan openen. Zowel naar binnen- als buiten draaiende deuren en schuifdeuren zijn geschikt voor het installeren van een elektrische deurdranger of schuifdeurautomaat. De deuren kunnen geopend worden met bijvoorbeeld een knop, afstandsbediening of een sensor: een ideale oplossing voor appartementencomplexen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen en zorginstellingen. Isero heeft jarenlange ervaring in het plaatsen en onderhouden van deurautomaten op bestaande en nieuw te plaatsen deuren.

Hand die een code intikt op een alarmsysteem.

Alarmsysteem

Met een alarmsysteem ondervangt u snel en gericht ongewenste activiteit in en rondom uw bedrijfspand of woning. Wij zijn erkend en gecertificeerd door stichting BORG, dat betekent dat we jaarlijks gecontroleerd worden op vakkennis, gebruikte materialen en kwaliteit. Daarnaast zijn wij bevoegd om het certificaat ‘Beveiligde Woning’ uit te geven volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).  Naast advies en installatie voeren wij ook het (voor winkels en horecagelegenheden verplichte) jaarlijks preventieve onderhoud aan uw alarmsysteem uit.

Vrouw die knop van intercom indrukt.

Intercom

Op afstand controleren wie er voor uw deur staat en beslissen of diegene toegang heeft tot uw pand: met een intercomsysteem voor uw deur, hek of slagboom regelt u simpel uw toegangscontrole. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat het integreren van een camera (CCTV) en/of een deurautomaat met intercom een van de veiligste toegangscontrolesystemen maakt. Isero adviseert, installeert en onderhoud diverse intercomsystemen voor bijvoorbeeld VVE’s, appartementencomplexen en winkels.

meer weten?

Isero denkt graag met u mee over uw elektronische toegangscontrole.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op via één van bovenstaande buttons.

Man met veiligheidsbril die sleutel maakt.

'sleutelbeheer uitbesteden is slim en veilig'

Het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam heeft haar sleutelbeheer uitbesteed aan Isero: efficiënt, slim en veilig.

Gevel van Alfrink College.

'sleutelbeleid was toe aan verbetering'

Het Alfrink College in Zoetermeer kiest voor Isero en een nieuw elektronisch toegangscontrolesysteem met druppel tag.