Bouw- en beveiliging

Zoekt u een merkonafhankelijke partner die met u mee denkt als het gaat om deuren, hang- en sluitwerk, toegangscontrolesystemen, draaideur techniek of toegangsbeheer van panden. Vanaf ontwerp- en bestekfase tot en met de oplevering van uw pand. Van de keuze van deuren tot aan toegangscontrole- alarm en camerasystemen.

Totaalconcept voor uw bouwproject

De juiste keuze van deur tot hang- en sluitwerk: onze projectenafdeling biedt hiervoor dagelijks de oplossing. Zij verzorgen graag de begeleiding van uw project. Van advies tot inmeten van levering tot montage van binnendeuren en hang- en sluitwerk. Na oplevering van uw project kunnen u en uw opdrachtgevers bij ons terecht voor aftersales, beheer en onderhoud. De afdeling Bouw & Beveiliging is hierin FSC-gecertificeerd onder licentienummer FSC-C106893.

 


Uw organisatie op maat beveiligd

Isero Bouw & Beveiliging is partner van alle gerenommeerde elektronische toegangscontrole-systemen. Hierdoor zijn wij in staat om u een onafhankelijk advies te geven over de verschillende elektronische toegangscontrole-oplossingen. Onze doelstelling is dat wij u het juiste maatwerk bieden voor uw vraagstuk.

Wij adviseren u op het gebied van stand alone-, (draadloze) online- en cloud-oplossingen. Daarnaast kunnen onze specialisten u volledig adviseren op het gebied van alarm-, intercom- en camerasystemen. De meeste oplossingen kunnen waar noodzakelijk ook gekoppeld worden aan andere of bestaande systemen.

Wat bieden onze specialisten u?

  • Advisering in totaalconcepten
  • Levering van de oplossing
  • Montage
  • Onderhoud en beheer
  • 24/7 storingsopvolging
  • Maatwerk


Wilt u meer weten

Lees meer in onze folder of neem contact op met onze afdeling Bouw & Beveiliging via projecten@isero.nl of bel naar 010-2858181.
Ga terug naar services