Camera-
beveiliging

Een beveiligingscamera ophangen is niet moeilijk, ervoor zorgen dat de camera beelden maakt die bruikbaar zijn voor opsporing en vervolging is een ander verhaal. Of het nu gaat om camerabeveiliging voor uw woning of bedrijf: Isero heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van deze vorm van fysieke toegangsbeveiliging.

Welk camerasysteem is voor u geschikt

Een beveiligingscamera binnen of buiten, goed in het zicht of juist klein en onopvallend dan wel verborgen? Een camerasysteem juist installeren vergt kennis en ervaring, denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste cameralens zodat er geen dode hoek ontstaat. Kiest u voor een 360 graden camera buiten of een slimme beveiligingscamera voor in huis? Een draadloos camerasysteem of juist bedraad? Met microfoon, met bewegingssensor of beide? Isero heeft de juiste kennis om u in al deze opties te adviseren, installeren en de voor u juiste camerabeveiliging te realiseren.

Camerabeveiliging volgens de richtlijnen Excellent Cameratoezicht

Wij bieden advies, installatie en onderhoud op basis van de door het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) opgestelde richtlijnen voor Excellent Cameratoezicht. Hierbij wordt rekening gehouden met 9 punten waar het camerasysteem volgens deze richtlijnen aan moet voldoen: doel van het cameratoezicht, cameraplan, installateur, oplevering, beeldkwaliteit, opslag, systeem, uitvoer en registratie.

Doel van het cameratoezicht

Waarom is een beveiligingscamera nodig? Is het doel alleen waarnemen zoals bijvoorbeeld bij handhaving van de openbare orde, dan hebben we het over cameratoezicht. Is het doel herkennen of identificeren, dan spreken we over camerabewaking zoals bij toegangscontrole- en alarmsystemen.

Cameraplan, installateur, oplevering en registratie

Als het doel van het cameratoezicht bepaald is wordt deze samengevat in een cameraplan. Hier wordt o.a. aangegeven welk deel van het te beveiligen gebied moet worden vastgelegd en wat het doel van deze camera is. In dit plan moet rekening gehouden worden met de privacyregels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Isero heeft jarenlange ervaring en kennis in het opstellen van cameraplannen en installeren van camerasystemen, wij zorgen voor een juist systeem, beeldkwaliteit, wijze van opslag en uitvoer van beelden. Het gehele camerasysteem wordt na oplevering beschreven in een opleverdocument. Ook met de registratie van uw beveiligingssysteem bij Camera in Beeld of een particuliere alarmcentrale helpen wij u graag.

Merk onafhankelijk advies

Isero is partner van de merken HIKvision en PG systems. Graag voorzien wij u van merk onafhankelijk advies.

Uw camerasysteem uitbreiden

Een beveiligingscamera is goed te combineren met een alarmsysteem of intercom.

Meer weten?

Isero denkt graag met u mee welke beveiligingscamera voor u het meest geschikt is.

Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons.