6 merken verder onder 1 naam: Isero

PERSBERICHT

Waddinxveen, 17 september 2019

6 merken verder onder 1 naam: ISERO
Vanaf 16 september 2019 gaan de merken Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel, Pijnenburg Bouw en Industrie, Scholte en de Vries-Estoppey en Isero IJzerwarengroep verder onder één naam: Isero B.V. Daarnaast heeft Isero haar merkbelofte gewijzigd in combinatie met een nieuwe visuele identiteit.

 

ISERO
De naam Isero is geen nieuwe naam in de markt. Al jaren staat de naam Isero IJzerwarengroep als paraplumerk onder de diverse merken. “Achter de schermen werken we ook al geruime tijd aan één formule, één bedrijf. Nu is tijd om alle verschillende namen los te laten, zodat we als 1 Isero klaar staan voor onze klant,” verklaart Bert Bunschoten, algemeen directeur Isero. Isero is per 16 september het merk van alle 6 formules.

Isero doet méér
Naast een ‘nieuwe’ naam heeft Isero ook haar merkwaarden en merkbelofte opnieuw beschreven in een nieuwe pay-off: Isero doet méér. “Dit is wat we eigenlijk al jaren doen en de klanten ook van ons mogen verwachten in de toekomst. We gaan deze boodschap nog sterker positioneren en communiceren” aldus Bert Bunschoten.

Nieuwe uitstraling
Met de nieuwe naam krijgt Isero ook een nieuwe huisstijl. Alle vestigingen, het wagenpark en communicatiemiddelen en ook het nieuwe Distributiecentrum in Waddinxveen worden in de nieuwe huisstijl gegoten. Bert Bunschoten: “We zijn heel erg trots op ons nieuwe logo. Dit logo staat ook voor de eenheid die we uit willen dragen. We blijven de betrokken en betrouwbare bouwpartner die graag nét dat stapje extra zet voor de klant. Nu alleen in een ander jasje en onder één naam”.

Over Isero
Isero is de groothandel voor hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen en werkkleding en pbm’s en onderdeel van het moederbedrijf Grafton Holding Netherlands. Met 62 vestigingen, haar unieke fijnmazige en snelle logistiek en ervaren service gerichte medewerkers, richt Isero zich vooral op bouwprofessionals en technische diensten.

www.isero.nl

Over Grafton
Grafton, met haar hoofdkwartier in Dublin, is een internationaal bedrijf en actief in de groothandel van bouwmaterialen en heeft zowel regionaal als nationaal leidende posities in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland. Grafton is ook actief in de doe-het-zelf markt in Ierland en de grootste fabrikant van droge mortel in het Verenigd Koninkrijk. De Groep heeft circa 675 vestigingen en bijna 13.000 medewerkers in dienst. www.graftonplc.com


 


Terug naar nieuws