Nieuws

Isero is aanwezig op de Vakbeurs Facilitair op 5, 6 en 7 juni 2024 – Jaarbeurs Utrecht
Geplaatst op16-04-24
Ontdek de toekomst van toegangsbeheer en facilitaire oplossingen bij Isero op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Op onze stand delen we niet alleen de nieuwste ontwikkelingen en trends maar bieden we ook concrete oplossingen voor toegangscontrole. In een sector waar toegangsbeheer, tijdregistratie en aanwezigheidsregistratie cruciaal zijn, bieden we een geavanceerd Cloud platform. Met naadloze integraties naar bekende systemen zoals AFAS en Microsoft Azure, een alles-in-één oplossing voor jullie behoeften op het gebied van toegangsbeheer.
Lees Meer
Isero is aanwezig op Zorg & Facility beurs op 9, 10 en 11 april 2024 – Jaarbeurs Utrecht
Geplaatst op18-03-24
Ontdek de toekomst van toegangsbeheer en facilitaire oplossingen in de zorgsector bij Isero op de Zorg & Facility Beurs! Op onze stand delen we niet alleen de nieuwste ontwikkelingen en trends maar bieden we ook concrete oplossingen voor toegangscontrole. In een sector waar toegangsbeheer, tijdregistratie en aanwezigheidsregistratie cruciaal zijn, bieden we een geavanceerd Cloud platform. Met naadloze integraties naar bekende systemen zoals AFAS en Microsoft Azure, een alles-in-één oplossing voor jullie behoeften op het gebied van toegangsbeheer.
Lees Meer
Isero SellaRonda BikeDay
Geplaatst op27-02-24
Midden in de Dolomieten ligt de Sella Pass. De Sellapas vormt in Italië de verbinding tussen het Val di Fassa en het Val Gardena. De pashoogte loopt ook over de grens tussen de Italiaanse provincies Trente en Zuid-Tirol.
Lees Meer
Ontdek de nieuwste innovatie in werkcomfort!
Geplaatst op30-01-24
Ben jij klaar om je werkcomfort naar nieuwe hoogten te tillen? Ontdek dan de nieuwste innovatie voor bovenhandse werkzaamheden: het Festool Exoskelet ExoActive.
Lees Meer
Gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen
Geplaatst op15-12-23
Rondom kerst en oud & nieuw hebben onze vestigingen aangepaste openingstijden: Maandag 25 en dinsdag 26 december: gesloten Woensdag 27 t/m vrijdag 29 december: 07:30-16:30 uur Zaterdag 30 december: reguliere openingstijden Maandag 1 januari: gesloten
Lees Meer
Alternatieve Elfstedentocht Weissensee 2024
Geplaatst op15-12-23
Dinsdag 30 januari 2024 staan we weer op het ijs tijdens de 3e tocht van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee! We kijken er enorm naar uit om iedereen te voorzien van een gepelde banaan voor de nodige energie, een warme worst of een lekker warm bakje koffie, thee of chocomel.
Lees Meer
Regts | Isero krijgt een nieuwe vestiging in Drachten
Geplaatst op12-12-23
In 2024 opent Isero een nieuwe vestiging in Drachten. Dit wordt de 5e Regts | Isero vestiging van het in totaal 72 tellende vestigingen netwerk. Deze uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor Isero. Met het openen van deze vestiging werkt Isero verder aan haar landelijke dekking en versterkt zij haar markt leidende positie. Met een vestiging in Drachten kunnen wij onze service en dienstverlening in de regio Noord-Oost Nederland nog beter uitvoeren.
Lees Meer
Verbod op wegwerp koffiebekers vanaf 2024
Geplaatst op17-10-23
Vanaf 2024 gelden er nieuwe regels vanuit de Europese wetgeving voor het gebruik van Single Use Plastics, waardoor het niet langer toegestaan is om wegwerpbekers aan te bieden voor consumptie ter plaatse. Hierop geldt een uitzondering voor o.a. zorginstellingen. De maatregelen hebben als doel de enorme aantallen wegwerpproducten, die veel plastic bevatten en na eenmalig gebruik worden weggegooid, te verminderen. Het gebruik van herbruikbare bekers wordt de norm.
Lees Meer
Training veilig gebruik van diisocyanaten
Geplaatst op01-10-23
Door de overgevoeligheid van de luchtwegen en de huid die door het gebruik van diisocyanaten kan worden veroorzaakt, is het vanaf 24 augustus 2023, en vervolgens om de vijf jaar, verplicht vóór gebruik van relevante producten die diisocyanaten bevatten een training te volgen.
Lees Meer
Openingstijden bouwvak 2023
Geplaatst op13-07-23
Tijdens de Bouwvak zijn wij geopend van 07.30 uur tot 16.30 uur! Op zaterdagen zijn wij gesloten. Let op: er zijn uitzonderingen*
Lees Meer
80 Resultaten