Nieuws

Verbod op wegwerp koffiebekers vanaf 2024
Geplaatst op17-10-23
Vanaf 2024 gelden er nieuwe regels vanuit de Europese wetgeving voor het gebruik van Single Use Plastics, waardoor het niet langer toegestaan is om wegwerpbekers aan te bieden voor consumptie ter plaatse. Hierop geldt een uitzondering voor o.a. zorginstellingen. De maatregelen hebben als doel de enorme aantallen wegwerpproducten, die veel plastic bevatten en na eenmalig gebruik worden weggegooid, te verminderen. Het gebruik van herbruikbare bekers wordt de norm.
Lees Meer
Training veilig gebruik van diisocyanaten
Geplaatst op01-10-23
Door de overgevoeligheid van de luchtwegen en de huid die door het gebruik van diisocyanaten kan worden veroorzaakt, is het vanaf 24 augustus 2023, en vervolgens om de vijf jaar, verplicht vóór gebruik van relevante producten die diisocyanaten bevatten een training te volgen.
Lees Meer
Openingstijden bouwvak 2023
Geplaatst op13-07-23
Tijdens de Bouwvak zijn wij geopend van 07.30 uur tot 16.30 uur! Op zaterdagen zijn wij gesloten. Let op: er zijn uitzonderingen*
Lees Meer
Opbrengst van de "Samen. Meer voor elkaar" campagne
Geplaatst op30-06-23
Opbrengst van de "Samen. Meer voor elkaar" campagne Gedurende de periode van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 23 juni, stond Isero volledig in het teken van de campagne "Samen. Meer voor elkaar." Deze bijzondere campagne bracht Isero-medewerkers, klanten en leveranciers samen om bij te dragen aan vier goede doelen.
Lees Meer
Isero SellaRonda BikeDay
Geplaatst op16-05-23
Midden in de Dolomieten ligt de Sella, een majestueus bergmassief dat het uitzicht in de wijde omgeving domineert. Rondom dit bergplateau ligt een van ’s werelds bekendste fietsroutes: de Sella Ronda. Sella Ronda is een route in de Dolomieten en is 55 kilometer lang en heeft 1691 hoogtemeters. 25.4 kilometer van het parcours gaat bergop. Op de route bevinden zich 4 officiële beklimmingen.
Lees Meer
Nieuw in ons assortiment Ubiflex Finio Loodvervanger!
Geplaatst op24-04-23
Nieuw in ons assortiment Ubiflex Finio Loodvervanger! Ben je op zoek naar een snelle en kwalitatieve oplossing voor het afdichten van jouw dak? Nieuw in het assortiment van Isero is Ubiflex Finio, dé loodvervanger waarmee je in een handomdraai een waterdichte dakaansluiting realiseert. Van 1 september tot en met 30 september 2023 hebben wij een leuke introductieactie! Bij aankoop van Ubiflex Finio producten, binnen de actieperiode, ontvang je een gratis roller ter waarde van €40,- cadeau! Met deze roller kun je nóg gemakkelijker en sneller de Ubiflex Finio aanbrengen en ben je verzekerd van een perfecte afwerking. De actie loopt via Ubbink. Wanneer je gebruik wilt maken van deze actie moet je jezelf aanmelden via onderstaande link. De roller wordt dan naar je opgestuurd.
Lees Meer
Cut en Grind set van Tyrolit
Geplaatst op14-04-23
Isero heeft een nieuwe tool aan haar assortiment toegevoegd: de Cut en Grind set van Tyrolit. Deze schijf zorgt ervoor dat je veilig kunt doorslijpen én afbramen, zonder dat je daarvoor van schijf hoeft te wisselen. Maar hoe zit het dan met de veiligheid? Nou, daar heeft Tyrolit aan gedacht. De Premium*** Cut And Grind schijf is namelijk maar 2 mm dik, maar wel verstevigd en zo geproduceerd dat je er veilig mee kunt werken. De schijf is te gebruiken op zowel staal als inox en is daarmee een welkome aanvulling op elke montage,- service,- of kluswagen. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak heb je maar één haakse slijper tot je beschikking en moet je tussendoor van schijf wisselen? Met de Cut en Grind set van Tyrolit is dat verleden tijd!
Lees Meer
AMPShare, een gedeeld accusysteem voor de professional
Geplaatst op17-02-23
Diverse merken, waaronder Bosch, Fein en Rothenberger, zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van 18V-accugereedschap onder de naam AMPShare. Het is een gedeeld accusysteem, waarbij de accutechnologie van Bosch de basis vormt. Dit accusysteem geeft je de flexibiliteit te wisselen tussen professionele machines, van de aangesloten merken, met een 18V AMPShareóf Bosch Professional 18V accu.
Lees Meer
Nieuw bij Isero; Noxxa hang- en sluitwerk
Geplaatst op23-01-23
Nieuw in het assortiment van Isero is het private label Noxxa. Het omvat een compleet en professioneel hang- en sluitwerk assortiment: alles voor op en rondom elke deur. Noxxa is innovatief en kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en de unieke specificaties. Het veiligheidsbeslag is voorzien van SKG-keurmerken en certificaten en alle artikelen zijn robuust, duurzaam, en voorzien van mooie designs. Kortom, Noxxa is een vernieuwend merk met een uitstekende prijs-kwaliteit.
Lees Meer
lege kleine flesjes
Kleine lege flesjes, lever ze in
Geplaatst op12-10-22
Sinds 1 juli 2021 worden kleine plastic flesjes (PET-flessen) verkocht met € 0,15 statiegeld. Dit betekent dat je de flesjes dus ook weer in kunt leveren! In Nederland worden jaarlijks 900 miljoen plastic flesjes verkocht, waarvan er ongeveer 100 miljoen in het milieu belanden. Plastic is ontzettend schadelijk voor het milieu en het vergaat bijna niet. Lever ze dus in!
Lees Meer
73 Resultaten